Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Od niedawna korzystam z wysyłki z Allegro, ale nie moge znalezc miejsca, gdzie jest jakies podsumowanie zleconych przesyłek, no i mam sytuacje, gdzie kurier nie dojechal po przesylke. Co w takim przypadkiu zrobic?
Dzieki!
@cargotrade Poproszę o numer zamówienia
@cargotrade Przesyłka do tego zamówienia została zamówiona bez podjazdu kuriera.
@cargotrade pozostanie Ci jutro zanieść do punktu 😄
Dziekuje.
czyli co ? @cargotrade bierzesz się za robotę , o ktorej nie masz zielonego pojęcia . Czytać ... czytać ... czytać .. i jeszcze raz czytać , a jak nie umiesz czy występują z tym inne problemy to pytaj , bo kto pyta nie ,, wielbłądzi ,,
Standardowa „polska” odpowiedz. Staralem sie znalezc gdzie byly zdefiniowane parametry zamowienia przesylki, ale nie jest prosto to znalezc.
Zeby bylo smieszniej to chcialem zawiezc przesylke do punktu, ale w mojej miejscowoski jest tylko kilka i to krotko otwartych. Zarzadznie przesylkami w Allegro ciagle nie jest jakkolwiek intuicyjne. A takie odpowiedzi jak Twoja, zachecaja tylko do tego zeby mniej korzystac ze spolecznosc.allegro.pl.
pozdrawiam!
@cargotrade piszesz tutaj to domniemam ,że masz sprzęt oraz internet , a wszystko da się szybko wygooglować ... odrobina chęci .
@cargotrade no tu trzeba trochu poczytać zanim się coś nada czy wystawi, bo coraz bardziej skomplikowane 🙂
https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/one-by-allegro-informacje-dla-sprzedajacych-eKALEP0OvH0
Zanim skorzystasz z Wysyłam z Allegro, przeczytaj artykuł z instrukcjami i sprawdź nasz kurs w Akademii Allegro.
myslalem, ze po to jest forum zeby pytac, a haslo „nowicjusz’ wyczerpuje temat. Allegro One bez problemu odpowiedzial, ale zawsze pokazuja sie ‚mądre’ komentarze nie zwiazane z tematem. Postaram sie wypisac z tego Allegro gadane.