Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czy mogę prosić o pomoc w problemie. Paczka o numerze Allegro A0007ZTY72 One Box. Wysłana z magazynu na 100%. Nie dotarła do klienta.A co najdziwniejsze nadal widnieje komunikat " w przygotowanieu przez nadawcę" .?
@galant_beltimore czy masz może jakieś potwierdzenie, że przesyłka została wysłana z magazynu? Być może na innym numerze przesyłki? W systemie mamy taką samą informację jak Ty - "przesyłka została zarejestrowana przez nadawcę".
@galant_beltimore czy możesz przesłać pełniejszy zrzut? Nie ma tam żadnego numeru przesyłki lub zamówienia?
Czy mogę podesłać zrzut przez e-mail? .Zawiera dane ,których nie chcę udostępniać publicznie .
@galant_beltimore jasne! Prześlij proszę zrzut na adres spolecznosc@allegro.pl, w treści wiadomości prześlij proszę link do tego wątku.
@galant_beltimore dziękuje! Potwierdzam, że otrzymałam e-mail, wyjaśniam to i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@galant_beltimore wracam z informacjami. Niestety pomimo tego, że w wiadomości od hurtowni pojawia się informacja o "zarejestrowaniu u kuriera" u nas w systemie nie widać zlecenia dla kuriera, dlatego nie przyjechał po przesyłkę i dlatego jej status się nie zmienił.
Konieczne jest zlecenie podjazdu kuriera, dlatego skontaktuj się proszę z hurtownią, jeśli szybko się tym zajmą, to my od razu skontaktujemy się z przewoźnikiem, może jeszcze dziś da radę podjechać.
Daj proszę znać gdy tylko otrzymasz info od hurtowni o zleconym podjeździe.