Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, spłaciłam Allegro Pay - blik poszedl (pieniądze z banku też) ale limit pieniędzy nie wrócił a spłacone raty dalej widac jako nieopłacone. Co w takiej sytuacji??
Mam to samo i zero odpowiedzi
mam to samo, ale przed chwilą dostałam odpowiedź o awarii blik, pieniądze zostaną zwrócone na konta do 3 dni
@rjanisiow Cześć, o które zamówienie chodzi? Z tego, co widzę, wszystkie płatności są opłacone (BLIKiem)
Opłaciłam raty w allegro za pomocą blik. Robię tak co miesiąc. Dziś pobrało mi pieniądze z konta ale raty nie zostały opłacone. Nie było wcześniej takich problemow. Z automatu raty były już jako opłacone a dziś mimo zrobienia opłat widnieją jako nie zapłacone
Opłaciłem allegro pey blikiem pko wyskoczył błąd na allegro transakcja nie udana ale z konta pieniądze zostały pobrane
Nierozliczona wpłata powinna wrócić automatycznie na konto w ciągu 3-5 dni.
Mam dokładnie ten sam problem, kasa z konta poszła a na allegro dalej widnieje jako nieopłacone
Zaplacila za towar blikie. Pieniądze pobrane. Status "dokończ płatności" . Co robic ? Kontaktowałam się ze sprzedającym i on nie otrzymał wpłaty.
Płatność wróci w ciągu 3 dni.
Zamówienie opłać ponownie.
Pomimo awari wykonałam platnosc allegro Pay blikiem kwota z konta poszła ale nie widzę spłaty na allegro czy ta platnosc dojdzie w późniejszym czasie?
Nieudana płatność wróci na konto w ciągu 3 dni.
Wybierz inną metodę płatności.
Uff dziękuję
Pobrane środki z konta przy płatności blikiem -Awaria systemu blik na allegro
To nie tylko na allegro. Próbowałam na menedżer wpłacić bez kodu i też nie poszło, dopiero z kodem się udało. Wyświetlało komunikat o problemach z blikiem.
Czy mam coś robić? Z konta pobrało, platnosc nie przeszła. Później natrafiłem na komunikat o awarii blik.
Ile będę czekał na przetworzenie platnosci/zwrot środków?
W 3dni wracają jak się nie zaksięgują!