anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktywowałem allegro pay i robiłam zakup z rozłożeniem na 5 rat

MAMY ROZWIĄZANIE!
justynalawryn
#7 Wielbiciel#

Witam, aktywowałem allegro pay i nie było żadnego dodatkowego uwierzytelniania przez bank. Zrobiłam zakup z rozłożeniem na 5 rat. Na profilu allegro ani na mailu nie mam jeszcze żadnej umowy ani terminów spłat. Jest informacja że umowa jest w trakcie przygotowywania. (Jak długo to trwa?). No i jeszcze jedno pytanie czy za raty mogę zapłacić przelewem tradycyjnym? Gdyż nie mam innej możliwości? Założenie konta jak i zakup był pod wpływem impulsu, teraz zastanawiam się czy dobrze zrobiłam. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@justynalawryn Wszystkie dane (łącznie z umową i rachunkiem do spłaty) znajdziesz w tej zakładce. Wpłata przelewem tradycyjnym będzie możliwa bezpośrednio na rachunek przypisany do konkretnej umowy.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
justynalawryn
#7 Wielbiciel#

Tak dziękuję, już mam wszystkie dane. To był mój pierwszy taki zakup więc się denerwowałam. 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Nie wiem czy dobrze robisz, splata przelewem tradycyjnym to teraz problem, nie będziesz spłacać terminowo to Ci zablokują Alelgro Pay. Z zakupu możesz zrezygnować zawsze, jak i z Alelgro Pay.

oznacz moderatorów
justynalawryn
#7 Wielbiciel#

Dzięki za szybką odpowiedź. Po godzinie/ dwóch dostałam wszystkie dane do przelewu rat. Jest możliwość zrobienia przelewu tradycyjnego. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów