Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, aktywowałem allegro pay i nie było żadnego dodatkowego uwierzytelniania przez bank. Zrobiłam zakup z rozłożeniem na 5 rat. Na profilu allegro ani na mailu nie mam jeszcze żadnej umowy ani terminów spłat. Jest informacja że umowa jest w trakcie przygotowywania. (Jak długo to trwa?). No i jeszcze jedno pytanie czy za raty mogę zapłacić przelewem tradycyjnym? Gdyż nie mam innej możliwości? Założenie konta jak i zakup był pod wpływem impulsu, teraz zastanawiam się czy dobrze zrobiłam.
@justynalawryn Wszystkie dane (łącznie z umową i rachunkiem do spłaty) znajdziesz w tej zakładce. Wpłata przelewem tradycyjnym będzie możliwa bezpośrednio na rachunek przypisany do konkretnej umowy.
Tak dziękuję, już mam wszystkie dane. To był mój pierwszy taki zakup więc się denerwowałam.
Nie wiem czy dobrze robisz, splata przelewem tradycyjnym to teraz problem, nie będziesz spłacać terminowo to Ci zablokują Alelgro Pay. Z zakupu możesz zrezygnować zawsze, jak i z Alelgro Pay.
Dzięki za szybką odpowiedź. Po godzinie/ dwóch dostałam wszystkie dane do przelewu rat. Jest możliwość zrobienia przelewu tradycyjnego. Pozdrawiam