Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Za każdym razem kiedy klikam na któryś z linków na Allegro otwiera się propozycja/przymus Allegro Pay. To jest ewidentna próba wyłudzenia pieniędzy ze strony Allegro za serwis z którego nie mam zamiaru korzystać. Nie ma możliwości wyłączenia tego. Powtarza się to parokrotnie i dopiero za którymś razem otwiera się link na który klikam. Kiedy się na to poskarżyłem, dostałem odpowiedź, że nie mogą tego zmienić. OK, raz że to jest nielegalne, a dwa, że ja mogę kupować gdzie indziej. Przyznam że po latach korzystania z tego serwisu przyzwyczaiłem się do nich, ale nikt kto chce moich pieniędzy nie będzie mnie do niczego zmuszał. Żegnam.
Mam dokładnie to samo. Mają jakiś złośliwy skrypt na swojej stronie?
🤔
Żeby chociaż. Ja używam Allegro pay regularnie a mnie również tym nękają. Aż odechciewa się tego używać. Trzeba na początku przeglądania Allegro klikać 5-7 razy w cokolwiek, wtedy "kampania" się kończy i można normalnie Allegro uzywać przez jakieś 20 minut.
Problem leży po stronie użytkownika. Pozbyłem się problemu instalując Malwarebytes i czyszcząc dysk systemowy.
Uwielbiam jak ludzie którzy nie mają o niczym pojęcia wygłaszają mądrości bo mieli syndrom potwierdzenia. Na nowym komputerze już byłby problem użytkownika, i na każdym innym komputerze/telefonie na którym otwieram allegro?
I tak, dla wykluczenia przekanowałam tym Twoim sramwarebytesem i też nic nie widzi.
To nie jest ani błąd użytkownika ani wirus tylko wymuszona kampania reklamowa allegro. Ktoś nawet złożył na to reklamacje a allegro stwierdziło że kampania musi być i tego nie wyłączą.
Jeśli już to nie cudotwórca malwarebytes tylko pewnie masz adblocka który powstrzymuje przekierowania.
Adblocki miałem wcześniej i mimo tego wlazł ten skrypt do systemu. Po zastosowaniu wspomnianego programu problem został rozwiązany. Sądzę że to nie wina Allegro, a użytkownika, który wlazł na jakąś stronę i zainfekował sobie system.
Ja mam teraz system czysty.
@Matemat1962 Po stronie użytkownika? A dlaczego ja mam używać jakichś czarów, żeby strona działała normalnie?