Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jeśli zrobie nadpłatę czy zostanie ona mi odliczona z wykorzystanych środków z ALLEGRO PAY?
@margerittaryba Ale o co dokładnie Ci chodzi? Jeżeli sprzedawca odda pieniądze do Allegro Pay, a Ty wcześniej spłacisz zakup, masz wtedy nadpłatę, którą Allegro Pay Ci odda na konto bankowe.
Sam sobie nadpłaty zrobić nie możesz.
Dokładnie chodzi mi o tą opcje. O co chodzi z tą nadpłatą???
@margerittaryba Zdjęcie ukryte, niewidoczne dla innych. Będzie widoczne, gdy moderacja je zatwierdzi.
Z nadpłatą jest tak;
Zwroty i reklamacje zakupów z Allegro Pay przebiegają zgodnie z zasadami obowiązującymi na Allegro.
Jeśli zwrócisz lub anulujesz zakup opłacony z Allegro Pay – środki zwrócone przez sprzedającego przez Allegro Finanse zwiększą Twoje środki dostępne w usłudze.
Na zwrot środków przez sprzedającego czekamy:
Jeśli środki nie wpłyną w tym czasie, masz obowiązek spłacić swój zakup samodzielnie. Aby Ci to umożliwić, zmienimy Twój harmonogram spłat. Nie poniesiesz z tego tytułu dodatkowych kosztów. Zaktualizowany harmonogram znajdziesz w Twoim panelu Allegro Pay.
Jeżeli sprzedający zwróci środki przez Allegro Finanse po tym, jak już spłacisz zakupy – zwrócimy Ci nadpłaconą kwotę. Otrzymasz przelew na rachunek bankowy, z którego zakupy zostały opłacone. Jeśli nie będzie to możliwe – skontaktujemy się z Tobą, aby ustalić sposób zwrotu środków.
WITAM mam kredyt na allegro Pay sp;acam go w ratach po zrobionych zakupach.ale dowiedziałam się że mogę zrobić nadpłate do allegro jeżeli to uczynię czy allegro Pay pobieże kolejną ratę za zakupiony towar
@margerittaryba Jeżeli naprawdę masz możliwość zrobienia nadpłaty, Allegro Pay nie pobierze kolejnej raty za towar.
@margerittaryba, nadpłata nie zostanie automatycznie przeksięgowana na poczet innej umowy, jeśli nie złożysz takiej dyspozycji. Zrobisz to kontaktując się z nami poprzez formularz kontaktowy.