Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
20/02 dokonałam zamówienia z płatnością Allegro Pay na łączną kwotę 326,43 zł., część zamówienia zwróciłam o wartości 231,75 zł. i dziś 13/03 otrzymałam potwierdzenie uznania zwrotu i o częściowej spłacie zadłużenia w Allegro Pay. Chciałam od razu zapłacić pozostałą część zadłużenia ale zauważyłam, że łączna kwota jaka została udzielona przez Allegro Pay jest wyższa niż kwota mojego zamówienia, bo wynosi 386,19 zł. przez co po korekcie o te 231,75 zł pozostaje do spłaty 154,44 zł, a nie tak jak powinno być 94,68 zł. Z czego wynika ten błąd? Proszę o pomoc w korekcie tej nieprawidłowości.
Takie kwoty masz w panelu Allegro Pay? wszystkie płaciłeś przez panel czy cześć bezpośrednio na konto bankowe?Zapytaj i wyjaśnij tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a09c2d7f-ef5c-4001-847a-cbe75830e40e
Ja jeszcze nic nie spłaciłam, część spłaty w Allegro Pay wynika tylko ze zwrotu produktów ale kwota całkowitej spłaty jest zawyżona w stosunku do kwoty na którą opiewało zamówienie. Dzięki, wysłałam zapytanie przez przesłany formularz.
Zwrot towaru był? więc po zwrocie śrdoków przez spzredajacego wracają one tam skąd wyszły i zwiększają twój limit> może sprzedający jeszcze nie zwrócił? ile minęło czasu od zwrotu towaru?