Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kiedy udostępniono mi allegro Pay specjalnie założyłem konto bankowe i zweryfikowałem je kontomatikiem ale ze było to świeże konto nie było tam wogole transakcji i nastąpiła blokada wniosku po roku czasu dalej nie mogę złożyc wniosku pisałem do allegro ale oni też niw mogą odblokować wniosku o co chodzi nie rozumiem
Jest weryfikowane przez zewnętrze podmioty twoja historia kredytowa, były już tu takie przypadki. My także nie rozumiemy, pytałeś tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a09c2d7f-ef5c-4001-847a-cbe75830e40e
Tak odpisali Dzień dobry,
dziękuję za cierpliwość.
Otrzymałam informację od zespołu Allegro Pay, że na podstawie danych pozyskanych z Kontomatik UAB i wewnętrznych procesów weryfikacyjnych nie jesteśmy w stanie udostępnić Panu na ten moment usługi Allegro Pay.
Przeanalizowane zostały między innymi transakcje z konta, w tym w szczególności wzorce zakupowe.
Opracowując proces oceny mamy przede wszystkim na uwadze bezpieczeństwo naszych klientów.
Cały czas pracujemy nad udoskonaleniem procesu oceny. Poinformujemy Pana, jeżeli pojawi się możliwość ponownego wnioskowania o usługę.
Gdyby miał Pan do mnie dodatkowe pytania, poproszę o kontakt. Chętnie pomogę.