Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pytanie brzmi, czy przy spłacaniu allegro pay. Zmniejsza się później limit wykorzystywania dostępnych środków czy to jakiś błąd? Bo pierwszy raz się spotykam z takim czymś.
@Wiszunio Cześć. 🙂 Wraz ze spłatą rat zwiększa się Twój limit w usłudze. Czyli jeśli teraz spłacisz 374,63 zł, to będziesz miał limit w wysokości 693,83 zł.
Nie no spoko, chodzi mi tylko bardziej. Bo już trochę siedzę w allegro pay i pierwszy raz mi się zrobiło w taki sposób. Płacę 370 a do wykorzystania mam 319. Zazwyczaj było - ile oddaję, tyle mam do wykorzystania i dlatego takie lekkie zdziwienie 😄
@Wiszunio Niestety nie mam dostępu do szczegółowych informacji o Twojej umowie z Allegro Pay, dlatego bazuję wyłącznie na zrzucie ekranu, który tutaj przesłałeś, ale wygląda na to, że 310 zł to Twój pozostały limit, który masz jeszcze do wykorzystania w ramach usługi. Jeśli spłacisz 374,63 zł, to limit powinien zwiększyć się do 693,83 zł 🙂
No nie dopisałem tam, szczegółowo.
To 310 jest właśnie po spłacie tego 374,63
@Wiszunio Być może spłata jeszcze nie zdążyła się zaksięgować u nas? Najlepiej będzie, jeśli napiszesz na czacie lub umówisz rozmowę tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt. Pracownik Allegro po weryfikacji Twojej tożsamości będzie mógł udzielić Ci szczegółowych informacji o umowie.