spłaciłam całość na allegro pay ale nadal w biku widoczna jest część rat które zostały już spłacone
@pola003 Napisz do nas w tej sprawie przez formularz kontaktowy. Nasi doradcy mogą zweryfikować sprawę.
pisałam 2 razy nikt mi nie odpowiedział
@pola003 Ponagliłam Twoje zgłoszenie. Wkrótce ktoś je rozpatrzy 😉
Nadal nikt nie rozpatrzył mojej sprawy a bardzo zależy mi na aktualizacji danych w bik inaczej będę musiała zrezygnować z allegro Pay.
@pola003 sprawdziłam, że otrzymałaś odpowiedź w sprawie nr 60104379 1 kwietnia, Doradczyni poinformowała Cię, że maksymalny czas aktualizacji danych w BIK to 14 dni.
Jeśli masz jeszcze pytania odnośnie Twoich umów, kontynuuj proszę korespondencję e-mail z Doradcami Allegro Pay, my nie mamy dostępu do szczegółowych informacji na temat Twoich umów z Allegro Pay, więc nie możemy tego sprawdzić i odpowiedzieć Ci na forum.
Tak tylko ja splacilam wszystko 17.03 więc chyba minęło więcej czasu
Nadal nie ma reakcji w sprawie aktualizacji w bik spłata była 17.03 a Nadal widnieje ze jest nie splacone
@pola003 poprosiłam o kontakt z Tobą Doradcę Allegro Pay, aby mógł pomóc w rozwiązaniu tej sprawy.
Przepraszam telefon uznał to za spam teraz można zadzwonić w każdej chwili odbiorę telefon . Sprawa jest pilna dziękuję.

@pola003 Dziękujemy za informację, ponownie poprosiliśmy o skontaktowanie się z Tobą.