Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Mam takie pytanie, czy jeśli dokonam zakupu kartą Allegro pay za ponad 200 złotych i będę chciał to potem rozłożyć na raty, to czy opcja dwóch rat zero procent jest nadal dostępna, czy też teraz raty zaczynają się od trzech rat oprocentowanych?
A dlaczego kartą ?
Na przykład w sklepie stacjonarnym albo internetowym, po to wprowadzili te karty żeby można było limit Pay wykorzystać praktycznie wszędzie gdzie honorują karty visa.
Wszędzie gdzie czytam o tej karcie wspominają o możliwości rozłożenia płatności na co najmniej 3 oprocentowane raty, ale w przypadku zakupów przez Pay na Allegro do tej pory była jeszcze opcja dwóch nieoprocentowanych rat, i chcę wiedzieć czy nadal to jest zanim kupię tą kartą upatrzony przedmiot za ponad 200 zł , który chce rozłożyć na te dwie raty
@MiG_23MF obawiam się, że nie będzie to możliwe. W przypadku karty, dostępne są spłaty w ciągu 3, 5, 10 lub 20 miesięcy. Dla pewności dopytaj prosze za pomocą tego formularza.
Dopytałem, i rzeczywiście przy użyciu karty Pay najmniejsza liczba rat, to 3 raty oprocentowane.
Dziękuję i pozdrawiam.
Każdy Twój zakup kartą Allegro Pay automatycznie staje się umową Allegro Pay (czyli umową kredytu konsumenckiego), płatną w ciągu 30 dni.
Przed każdą datą spłaty przypomnimy Ci o zbliżającym się terminie i wymaganej kwocie. Jeśli spóźnisz się ze spłatą, uznamy niespłaconą kwotę za zaległą i możemy ograniczyć Twoje dalsze korzystanie z Allegro Pay.
Aby spłacić zadłużenie: