Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam problem, mam do spłacenia kilka zakupów na allegro pay które właśnie chciałem opłacić, (dużo przed terminem).
W opcjach płatności nie wyświetla mojego banku, a raczej wątpię żebym miał jakieś zaległości gdzie zawsze płaciłem wszystko na czas.
Co w tej sytuacji zrobić?
@ya4u doprecyzuj, czy opcja spłaty w ogóle jest dostępna? Czy nie ma np. Twojego banku na liście?
Opcje spłat są dostępne ale gdy chce dokonać wyboru banku z którego chce zrobić przelew to nie mam PKO BP do wyboru jest masa innych banków oprócz mojego
Tak nie ma mojego banku na liście
@ya4u Widzę, że Twój bank jest dostępny na liście. Wysyłam zrzut ekranu. Kliknij w "więcej banków". Jeśli nie widzisz banku np. na aplikacji allegro- spróbuj zapłacić, wchodząc przez przeglądarkę.
Rozwijałem wcześniej listę było na niej 15-20 banków teraz już nie pamiętam. Zapłaciłem inna metodą i już nie mam możliwości sprawdzenia czy teraz wyświetla na liście bo spłaciłem wszystkie raty. Tylko nadal mi wyświetla spłacony produkt jakby nie był opłacony za chwilę wrzucę screena
Bo w panelu nie będzie widoczny, szczególnie jak to jest weekend.
@ya4u wpłaty muszą się zaksięgować i rozliczyć. Nie jest to proces natychmiastowy.
@N_Nitka28 rozumiem z tym że spłaciłem dziisaj 6 zakupów, pozostałe się już nie wyświetlają
@N_Nitka28 mam opłacony zakup od kilku miesięcy a nadal wyświetla jakby był nieoplacony, da się coś z tym zrobić?
Masz wszystkie zakupy w panelu Allegro Pay, masz nr kont przypisane do tych zakupów więc zsumuj to co chcesz i spłać bezpośrednio na te rachunki.