anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro pay splaty

ya4u
#9 Pomysłodawca#

Witam mam problem, mam do spłacenia kilka zakupów na allegro pay które właśnie chciałem opłacić, (dużo przed terminem).

W opcjach płatności nie wyświetla mojego banku, a raczej wątpię żebym miał jakieś zaległości gdzie zawsze płaciłem wszystko na czas.

Co w tej sytuacji zrobić?

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@ya4u doprecyzuj, czy opcja spłaty w ogóle jest dostępna? Czy nie ma np. Twojego banku na liście? 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ya4u
#9 Pomysłodawca#

Opcje spłat są dostępne ale gdy chce dokonać wyboru banku z którego chce zrobić przelew to nie mam PKO BP do wyboru jest masa innych banków oprócz mojego

oznacz moderatorów

ya4u
#9 Pomysłodawca#

Tak nie ma mojego banku na liście 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@ya4u Widzę, że Twój bank jest dostępny na liście. Wysyłam zrzut ekranu. Kliknij w "więcej banków". Jeśli nie widzisz banku np. na aplikacji allegro- spróbuj zapłacić, wchodząc przez przeglądarkę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ya4u
#9 Pomysłodawca#

Rozwijałem wcześniej listę było na niej 15-20 banków teraz już nie pamiętam. Zapłaciłem inna metodą i już nie mam możliwości sprawdzenia czy teraz wyświetla na liście bo spłaciłem wszystkie raty. Tylko nadal mi wyświetla spłacony produkt jakby nie był opłacony za chwilę wrzucę screena

oznacz moderatorów

ya4u
#9 Pomysłodawca#

@N_Nitka28 

Screenshot_2024-11-24-12-16-22-109_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2024-11-24-11-48-37-253_com.android.chrome.jpg

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Bo w panelu nie będzie widoczny, szczególnie jak to jest weekend.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@ya4u wpłaty muszą się zaksięgować i rozliczyć. Nie jest to proces natychmiastowy. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ya4u
#9 Pomysłodawca#

@N_Nitka28 rozumiem z tym że spłaciłem dziisaj 6 zakupów, pozostałe się już nie wyświetlają

oznacz moderatorów

ya4u
#9 Pomysłodawca#

@N_Nitka28 mam opłacony zakup od kilku miesięcy a nadal wyświetla jakby był nieoplacony, da się coś z tym zrobić? 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@ya4u Niestety nie mam dostępu do danych, które umożliwiłyby weryfikację, dlatego proszę Cię o kontakt przez formularz. Doradcy sprawdzą co się stało.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Masz wszystkie zakupy w panelu Allegro Pay, masz nr kont przypisane do tych zakupów więc zsumuj to co chcesz i spłać bezpośrednio na te rachunki.

oznacz moderatorów