Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
1 Dziś zarejestrowałem Allegro Pay. Powinienem dostać na konto 25 monet. Niestety nie dostałem
2. Kupując https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione/5e14a289-4303-3b28-9128-906bbacef5a4
wybrałem dodanie monet ( 20) i niestety wybrałem zakup przez Allegro Pay. Monet zostały zabrane , a zapłaciłem i tak całą kwotę. Jeżeli tak to ma działać to jest to ostatni mój zakup za pomocą Allegro Pay.
Jestem do tyłu 45 monet. Zupełnie nie fajnie.
@Monstr978 daj link do promocji lub regulaminu to Ci powiem co jest nie tak 🙂
Znalazłem mówisz o tej promocji ?
Możesz wziąć w niej udział, jeśli nie masz jeszcze aktywnego Allegro Pay i otrzymasz od nas mejla z zaproszeniem. Mejle z informacją o promocji możemy wysłać do części kupujących – odbiorców dobieramy na podstawie historii zakupów i innych działań na Allegro, którzy w zakładce Zgody na powiadomienia zaznaczyli zgodę na otrzymywanie treści marketingowych.
Jeśli jesteś odbiorcą mejla o promocji, aktywuj Allegro Pay najpóźniej 7 dnia od ostatniego mejla od nas, w którym widoczna będzie informacja o 25 Monetach dostępnych dla Ciebie za aktywację Allegro Pay.
Przyznaną nagrodę zobaczysz w zakładce Monety.
Sprawdź zaktualizowany regulamin promocji.
Diabeł tkwi w szczegółach, często jest tak albo zakup w aplikacji albo w ciągu2-7 dni należy je samemu odebrać.
Monety zostaną przyznane ale tylko za zakup lokomotywy.
@Monstr978 monety możesz wykorzystać tylko przy zakupach z płatnością z góry nie na kredyt i nie za pobraniem
@Monstr978 mam nadzieję, że kwestia monet za aktywację Allegro Pay, została wyjaśniona przez @kostas11 natomiast jeśli chodzi o monety, które możesz wykorzystać przy płatności to możesz skorzystać z tego tylko przy płatności z góry. Ty wykorzystałeś je do obniżenia kwoty zakupu w zamówieniu nr bef48cd0-94b6-11ed-a21a-e7f12ad34027, które zostało opłacone nie przez Allegro Pay.