Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Korzystam z Allegro Pay już od długiego czasu i w zakładce Moje Zgody miałam zaakceptowane wszystkie zgody, a mimo to gdy chciałam dziś coś opłacić (na sumę 150zł) przez Allegro Pay, to wyświetlił mi się taki komunikat:
Dlaczego mi się to wyświetla? Czy to jest jakaś dodatkowa zgoda? Środki miałam zaktualizowane na kwotę 4200zł i 0 zł do spłacenia
Taki komunikat wyświetla się co jakiś czas , ostatnio mi się wyświetlił i wyraziłem zgodę i zakup został opłacony . Po prostu sprawdzają twoją zdolność jeśli nie wyrażasz zgody nie opłacisz zakupu
@Agent555 To nie musi być żadna standardowa procedura, Tu są dziwne zależności zgody potwierdzanie danych itd.
@LEW433 nic nie poradzisz mają taką procedurę i co jakiś czas wysyłają takie powiwiadomienie w celu sprawdzenia zdolności kredytowej, jeśli klikniesz i wyrazisz zgodę zakup zostanie opłacony jeśli nie wyrazisz zgody zakup nie zostanie opłacony
W takim razie po co są te wyrażone zgody w zakładce "Moje zgody"? Skoro wg tej zakładki miałam wszystkie zgody zaakceptowane, to nie rozumiem ponownego zapytania o zgodę. Myślałam, że może przyznane środki przekroczyły jakiś próg (wcześniej miałam chyba jakąś mniejszą kwotę) czy coś i potrzebna jest dodatkowa zgoda...
Czyli mam rozumieć, że muszę ponownie potwierdzić zgodę, którą już potwierdziłam zakładając Allegro Pay i figuruje jako potwierdzona w zakładce "Moje zgody"? Trochę nie widzę sensu. Czy tamte zgody mają jakiś termin ważności? Skoro są już nieaktualne, to ich status powinien się zmienić w tej zakładce
Wciąż czekam na wiarygodną odpowiedź, bo "takie procedury" jakoś mnie nie przekonuje. Po co Allegro miałoby ponownie prosić o wyrażenie dokładnie tej samej zgody, którą już potwierdziłam? Jedyny powód, jaki przychodzi mi do głowy, to jakaś zmiana w treści owej zgody, ale nie chce mi się tego studiować, dlatego zapytałam tutaj