anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro pay

MAMY ROZWIĄZANIE!
miroslawfurkawy
#1 Nowicjusz#

Chciałem aktywować allegro pay, wypełniłem poprawnie wniosek podając wrażliwe dane.Niestety dostałem odmowę,czy moje dane są bezpieczne?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@miroslawfurkawy tak, Twoje dane są bezpieczne. Pełne bezpieczeństwo naszej usługi gwarantuje to, że Twoje dane osobowe są chronione przez Allegro oraz Allegro Pay sp. z o.o., wpisaną do rejestru KNF.

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów
miroslawfurkawy
#1 Nowicjusz#

👍🌹

oznacz moderatorów
Agent555
#19 Nestor#

@la_nika  nie zaktualizowałem jeszcze danych od 16 dni  w usługach allegro pay i cash w tym momencie są podane  stare dane stary dowód stracił ważność, mam już wyrobiony nowy.  

Doradcy każą mi wysłać skany dowodu z obu stron waham się. 

Czy mogę dane będę bezpieczne ,czy nie spisze danych wrażliwych żaden konsultant, żeby później się nie okazało za miesiąc lub 4 miesiące że muszę spłacać pożyczkę . 

W dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe. 

Nikogo nie oskarżam  i tego nie robię więc proszę nie zarzucaj mi tego 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Agent555 możesz spokojnie wysłać swoje dokumenty. Rozumiem, że może to być stresujące i dobrze, że zachowujesz ostrożność, jednak zapewniam, że możesz spokojnie je wysłać. 
Do danych dostęp ma tylko osoba, która przeprowadza weryfikację.
To, co opisujesz to poważne przestępstwo, konsultanci Allegro nie robią takich rzeczy. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów
Rafaelmenegon
#1 Nowicjusz#

Jestem Hiszpanem i kupuję na Allegro od 6 lat. Mam pesel, ale nie mam polskiego dowodu osobistego, jak mogę aktywować płatność Allegro? Dziękuję

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@Rafaelmenegon bez dowodu osobistego nie możesz 

oznacz moderatorów