Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Chciałam kupic sobie cos na raty allegro, ale nie spodziewałam sie takich niekompetencji 😕 Podałam na początku numer telefonu męża, omyłkowo myśląc ze będzie on powiazany jako numer do odbioru przesyłek i złożyłam wniosek, ktory został odrzucony po 5 sekundach - więc złożyłam prośbę o kontakt, zmieniając przy tym numer i weryfikując konto allegro z kontem bankowym niestety, po 3 cim telefonie od allegro dowiedziałam się, ze nie ma określonego terminu na złożenie ponownego wniosku. Mam pytanie - czy to jakiś żart, czy o co w tej calej sytuacji chodzi? Weryfikacja jak o kredyt na 20 lat 😕
@Kinia_szcze1995 Cześć. 🙂 Napisz do nas przez ten formularz, odblokujemy Twój wniosek: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9ea8cdb3-4cc7-4b51-8ad0-03a2fec1f6e0&subjectId=9e3d6792-f... 🙂
Z tego formularza zamawiałam 3x rozmowę telefoniczną, nic nie dało sie zrobić niestety - pisać na Messenger?
@Kinia_szcze1995 Najlepiej napisz na Messengerze lub WhatsAppie 🙂
Ok, już wyjaśnione - numer źle podany, brak możliwości odblokowania, trzeba liczyć na "Łut" szczęścia i moze kiedyś odblokują 😕
@Kinia_szcze1995 Ponowimy dzisiaj kontakt telefoniczny i wyjaśnimy tę sytuację.