Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, 21.01 kupiłam z allegro pay towar którego do dziś nie otrzymałam zero reakcji ze strony sprzedającego i brak reakcji jeśli chodzi nawet o nadanie. Zbliża się pierwsza spłata ja chce z tego zrezygnować. Nie mogę wybrać opcji anulacji ze względu na to że minęło ponad 14 dni, wybrałam opcje zwrot ale przecież ja tego towaru fizycznie nie mam. Wisi zgłoszenie jako towar zwrócony. Nie wiem już co mam robić zwłaszcza że nie należał to towar do najtańszych. Proszę o pomoc jak mogę od tego odstąpić jak jest taki problem ze sprzedającym żeby nie płacić za towsr którego nie mam.
@Client:85941848
1 - jeśli zbliża się termin spłaty raty to koniecznie ją zapłać bo naliczą Ci odsetki
2 - w szczegółach zamówienia na dole kliknij:
Tak zgłosiłam już, tylko nie wiem co dalej w tej sytuacji.
@Client:85941848 Najważniejsze to spłacić ratę a w dyskusji poprosić o pomoc Allegro -
jest tam taki przycisk.
@Client:85941848 niestety ,ale musisz opłacić ,transakcja ze sprzedawcą i kredyt nie mają ze sobą związku .
@Client:85941848 w celu wyjaśnienia sprawy niezwłocznie otwórz dyskusję ze sprzedającym - w razie potrzeby możesz w niej wezwać naszego doradcę.