Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem przedmiot z płatnością allegro Pay, po kilkunastu godzinach sprzedający napisał że towaru nie ma i muszę czekać 10dni.
- napisał że jak się nie godzę to mam anulować zamówienie, ale to nie moja wina że nie ma towaru … Chciałbym zostawić komentarz aby ostrzec potencjalnych klientów, ale jak Ja anuluję transakcje to mam możliwość zostawienia opinii? I jak z tą płatnością jak Ja zrobię anulacje? Niestety nie godzę aby czekać na towar 10dni gdzie był InPost z dostawą na jutro.
Pozdrawiam Adrian
To nie anuluj poczekaj na reakcję sprzedającego, jak anulujesz nie wystawisz komentarza.
Dzięki wielkie za odpowiedź, dobrze rozumiem że jeżeli on zrobi anulację to wtedy mam prawo do opinii? A jak będzie towar chciał wysłać po 10dniach mam prawo do zwrotu kosztów? Towar muszę zakupić na cito w innym miejscu.
Dobrze rozumiesz, sprzedajacy nie może anulować ale zwraca Ci środki jak nie ma towaru, jak minie czas dostawy to możesz zgłosić problem z zakupem, możesz także mu odpisać że nie będziesz czekać i prosisz o zwrot środków.