anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak środków allegropay

szymek_hh
#7 Wielbiciel#

Witam. Niedawno spłaciłem ostatnią ratę w allegro Pay. Pomimo tego środki na allegro pay się nie zwiększyły tylko wynoszą równe 0zł. Ktoś miał podobną sytuację i wie dlaczego tak się stało???

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

LEW433
#21 Demiurg#

Albo się jeszcze nie zaksięgowały, albo jesteś na innym koncie, albo Allegro Ci zmniejszyło limit albo ,,,,?

oznacz moderatorów

szymek_hh
#7 Wielbiciel#

Pytałem, zero odpowiedzi

oznacz moderatorów

szymek_hh
#7 Wielbiciel#

Albo albo.... Zaksięgowały się tego samego dnia co spłacałem bo było robione blikiem, nie jestem na innym koncie ponieważ używam tylko jednego konta allegro, bardziej prawdopodobna jest opcja że allegro mi zmniejszyło limit do zero tylko pytanie **piiip**A dlaczego????!

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

szymek_hh
#7 Wielbiciel#

Tak wiem żeby się kontaktować przez ten formularz lecz allegro ma mnie totalnie w dupie i nie potrafi odpowiedzieć na moje pytanie, w tamtym miesiącu formularz wysyłałem i zero odpowiedzi że nawet cokolwiek rozpatrzają a w tym miesiącu to juz chyba 3 formularz wysłany więc pozostaje społeczność która na chwilę obecną też mi nie potrafi odpowiedzieć na moje pytanie

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@szymek_hh widzę, że rzeczywiście wysłałeś zgłoszenia do nas, dlatego poprosiłam już nasz zespół o odpowiedź dla Ciebie w zgłoszeniu 48277004, ale otrzymasz je dopiero po weekendzie, więc na razie poproszę Cię o cierpliwość. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @szymek_hh. Proszę, abyś w tej sprawie napisał do nas przez formularz kontaktowy. W wiadomości mailowej dołącz potwierdzenie wykonanej operacji.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

szymek_hh
#7 Wielbiciel#

Formularz ma tylko opcje kupuję sprzedaję i allegro charytatywni. Proszę o maila to wtedy podeśle ss z allegro z opłacenia ostatniej operacji oraz wykaz z BIK na którym widać całkowitą spłatę środków, tj. 4200zł 

oznacz moderatorów