Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam poleciłem allegro pay z mojego linku. Osoba polecona wykonała wszystko co miała zrobić. Żadne bonusy w tym kupony 75 i 25zl nie doszły. Proszę o pomoc
Dzień dobry, czy wiadomo coś?
@Kevin19999 tak, dodaliśmy już kupon do Twojego konta, więc jest już dostępny.
@ARUS123 u Ciebie również, dodaliśmy już brakujący kupon.
Dzień dobry. Udostępniłem link polecający Allegro pay w 10.08 i nie otrzymałem bonusu. Proszę o sprawdzenie
Mój login arus123
Wysłany do osoby:85309929
Proszę o sprawdzenie
@ARUS123 poprosiłam już o sprawdzenie tej sytuacji na Twoim koncie.
Witam u mnie analogiczna sytuacja ani ja ani osoba z linku nie dostała bonu
mój numer klienta Client:45688767
numer osoby zakładającej : Client:37072837
Cześć @Client:45688767, poprosiłem o weryfikacje Twojej sprawy odpowiedni dział. Wrócimy do Ciebie, gdy tylko otrzymamy odpowiedź 🙂
Wracam @Client:45688767, kupony zostały przyznane, oba ważne do 2025-08-20 🙂
Dzień dobry u mnie taka sama sytuacja, login crashwed
Dzień dobry @crashwed! Podaj proszę login osoby, której polecałeś Allegro Pay.
Witam. Ja również nie otrzymałem kuponu oraz osoba której poleciłem.
Login osoby której poleciłem: AzulAgnes
@Krzystko93 dziękuję za zgłoszenie! Poprosiłam o weryfikację, możliwe jednak, że otrzymamy odpowiedź dopiero po weekendzie, dlatego poproszę o cierpliwość.
Cześć, @Krzystko93. Przyznaliśmy kupony.
Cześć, @crashwed. Kupony zostały już przyznane.
@MiMary a co z moimi kuponami za polecenie trzech użytkowników: paskom1, 110265566 oraz bono1410? I kuponami również dla tych użytkowników?
Po weekendzie maiłaś wrócić z odpowiedzią 😀
Wysłałem linki z zaproszeniem wiem że dane osoby się zarejestrowały a nie dostałem kuponów mają dostępne allegro pay a kuponów nie ma
@Patryk-253 podaj proszę loginy osób, które aktywowały Allegro Pay z Twojego polecenia.
Client:104583411
Cześć, @Patryk-253. Dziękuję za doprecyzowanie. Skierowałam sprawę do weryfikacji, wrócę do Ciebie z odpowiedzią po weekendzie.
Cześć, @Patryk-253. Przyznaliśmy kupony.
Dzień dobry. Mimo polecenia Allegro Pay ani ja ani osoba która dołączyła do Allegro Pay za pomocą wysłanego linka nie otrzymaliśmy kuponów. Login osoby która skorzystała z polecenia amp_chelm. Pozdrawiam