anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak możliwość spłaty zaległości

Client:103593975
#7 Wielbiciel#

Mam problem ze spłaceniem zaległości w allegro Pay, wcześniej miałem możliwość płacenia ze swojego konta bankowego połączonego z kartą, teraz pokazuje mi tylko 2 opcje, blik i przelew których nie obsługuje mój bank 

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

SlavoZ
#7 Wielbiciel#

Rozumiem ten bul, mnie dotknął ten problem dzisiaj, wchodzę do Allegro Pay i widzę tylko dwie możliwości, blik i przelew. Udało mi się skontaktować z Allegro, odpowiedź była jedna tylko takie metody płatności zostały, innej możliwości nie ma.

W moim przypadku mam tylko kartę płatniczą, brak dostępu do Blika jak i przelewu. I jak w tym wypadku mam uregulować zobowiązanie, od pani z obsługi klienta nie dostałem odpowiedzi. Przepraszam dostałem, dwie metody płatności Blik i przelew z których nie mogę skorzystać.

Jest to chore aby przy zadłużeniu ograniczać metody płatności a nie poszerzać.

Może szanownemu Allego o to chodzi aby nie spłacać, narosną odsetki, może dojdzie do komornika a w tedy to już się znajdą inne metody płatności tylko za sporo wyższe pieniądze.

Dziwi mnie trochę podejście Allegro do posta, którego nawet nie chcieli skomentować. Wszyscy wiedzą, żeby dodzwonić się do allegro to jakaś ściana. I na tym kończę swoją wypowiedź.

oznacz moderatorów