Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę kupić telefon z zapłatą przez allegro pay. Ale u kupującego nie wyświetla się ta opcja. Wcześniej już robiłam taki zakup u innego kupującego i wszystko było bez problemu. Raty zostały spłacone. Pytałam sprzedającego ale nie wie o co chodzi. Nr oferty to 14163767250
@kozunia24 w ofertach tego sprzedającego nie ma możliwości skorzystania z płatności metodą Allegro Pay.
Ola, a z czystej ciekawości? W jaki sposób ten użytkownik ma oznaczenie SMART? Ten program akademicki go tak chroni?
@serwis-texas dowiem się i wrócę tutaj z info.
@serwis-texas już dowiedziałam się, że to wynik tej promocji. Sprzedający utrzymał poziom jakości sprzedaży na poziomie neutralnym, stąd Smart jest dostępny w jego ofertach.
Podziękował 🙂
Dlaczego?
@kozunia24 Musisz poszukać ofert z tą forma zakupu Allegro Pay, tu go nie ma.
No tylko inne oferty są droższe a tu cena mi odpowiada. Wiesz może czemu nie ma tej opcji u tego sprzedającego?
Taką opcję włącza Allegro po spełnieniu przez sprzedającego warunków, więc my nie mammy żadnego wpływu na to.
Tą opcję włącza samo Allegro. Są pewne wytyczne ujawnione inne nie. Np to konto ma krótki staż, zaledwie dwa miesiące na Allegro.
Dziękuję. Rozumiem.