Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, robiłem wiele zakupów na Allegro, z użyciem Allegro Pay jak również bez ale od kilku dni nie widzę opcji przy wyborze płatności by użyć Allegro Pay.
Na aukcjach jest symbol Pay i na stronie aukcji jest informacja o możliwości płatności przez allegro Pay, ale na stronie podsumowania brak takiej możliwości.
Sprawdzałem na kilku różnych aukcjach w aplikacji mobilnej ale też na komputerze przez przeglądarkę i problem jest u mnie zawsze.
Dodam że mam ponad 6000 zł środków do wykorzystania na allegro Pay (mam jeszcze jedną płatność by wyzerować usługę).
Czy ktoś miał może podobną sytuację??
Może Allegro wycofuje usługę allegro Pay?
Pozdrawiam
Opcja Allegro pay w ofercie nie oznacza że będzie po przejściu do płatności ale ktoś tu opisywał że są trudności z tą formą zakupu.
To co oznacza opcją PAY w ofercie??
Jak jest oznaczona opcją SMART to oznacza, że można jej użyć, więc czemu z PAY miało by być inaczej??
Nie wszystkie aukcje mają znaczek PAY.
Raty zero także są oznaczone a ich często nie ma. może chwilowo !
Chyba rzeczywiście jest jakiś problem serwisem, przeczytałem regulamin allegro Pay i nie były to produkty wyłączone z opcji PAY sprawdzałem np. Klawiaturę logitech z oficjalnego sklepu avans allegro za około 500 zł.
Tak przy okazji powiem, że to nie problem że pay mi nie działa, tylko zastanowiło mnie co jest że nagle przestało działać.
Dzięki za pomoc i pozdrawiam.