Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witami, odnotowaliśmy brak środków na naszym koncie z transakcji o identyfikatorze płatności
@AccoEkoBiuro nie widzę takiego zamówienia na Twoim koncie Allegro. Znasz login klienta albo co było kupione?
login klienta leju_leju
zakup z dnia 11/09/2024
@AccoEkoBiuro płatność zaksięgowała się poprawnie i kupujący opłacił zamówienie, sprawdź proszę datę operacji 29.09.2024r w Twoje zakładce Środki i historia operacji.
Witam
Mam podobną sytuację, nie widzę wpłaty od klienta płatność P24, zakup zrealizowany wczoraj. login klienta Client:57443239 . Identyfikator płatności: opłacone, ale przejrzałam historie operacji i nie ma wpłaty.
@Pastelka_shop zamówienie jest opłacone prawidłowo. Transakcja z 3.10.
Proszę mi powiedzieć dlaczego u mnie się nie wyświetla? Jestem standardowo w zakładce "Środki i historia operacji" i akurat wpłaty od tej klientki i na tą kwotę nie widzę. nawet jak klikam w identyfikator płatności w zakładce "Szczegóły zamówienia" wyskakuje komunikat "Nie masz żadnych operacji". Czegoś nie rozumiem, nie widzę ? 🙂 w innych przypadkach jest normalnie, przy innych zamówieniach od innych klientów, a tu nie widzę tej wpłaty
@Pastelka_shop wygląda to na jakiś błąd techniczny. Skontaktuj się z nami przez formularz.
Dziękuję juz wysłałam. na to wygląda, ze na allegro trzeba pilnować każdej wpłaty za każdą sprzedaż? Teraz wyrywkowo sprawdziłam, wcześniej tego nie robiłam. Mam nadzieję, że wcześniej nie było takich sytuacji i wpłaty od każdego klienta przyszły.
Dziękuję za pomoc, sprawa wyjaśniona. Pozdrawiam
Niestety u mnie jest taki komunikat oraz kwoty nie ma na naszym koncie