Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Client 34683292 Mam problem z odzyskaniem pieniędzy za niedostarczony słonecznik od [edycja] który zamówiłam 17 luty .Dyskusja trwa już około dwa tygodnie i mam wrażenie że z obu stron odpowiada automat.17marca przypada termin spłaty mojego zadłużenia w kwocie 46,99. Nie chcę zamykać dyskusji bo nie otrzymałam zwrotu pieniędzy czyli problem nie został rozwiązany. Straciłam zaufanie do Allegro a robiłam dużo zakupów.
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Przejdź do konwersacji |
@Client:34683292, w takiej sytuacji najlepiej będzie wyjaśniać sprawę w rozpoczętej dyskusji.
Witam. Ja rozumiem ale mam wrażenie że w tej dyskusji odpowiadają mi automaty a nie prawdziwe osoby. Telefoniczny kontakt z dostawcą jest niemożliwy bo odzywa się tylko poczta głosowa z wiadomością że skrzynka jest pełna. Bardzo lubiłam zakupy na Allegro ale chyba przez nieuczciwego dostawcę przestanę je robić .
Cześć, @Client:34683292. Widzę, że podjęliśmy już odpowiednie działania wobec tego sprzedającego i jego konto zostało zablokowane.
Status przesyłki wskazuje na jej doręczenie. Jeśli jednak nie otrzymałaś paczki, to zachęcam do kontaktu z InPost i zgłoszenia reklamacji. Przewoźnik będzie w stanie zweryfikować co dokładnie stało się z przesyłką (np. sprawdzić nagrania z monitoringu Paczkomatu).
Witam. Dzwoniłam na infolinię do InPost 722 444 000 i dowiedziałam się tylko że mój numer telefonu nie jest przypisany do przesyłki 664100849562300130529446 która została odebrana we Wrześni. Niestety jako osobie prywatnej nie mogli podać mi numeru telefonu na który przesyłka została odebrana. W mojej aplikacji InPost w telefonie żadna wiadomość o dostarczeniu tej przesyłki nie istnieje. Kazali mi zwrócić się z tym do Allegro.
Dziękuję za informację, @Client:34683292. Skontaktujemy się w tej sprawie z InPost. Dalsze informacje otrzymasz już drogą mailową.
Witam. Dziękuję za pomoc, sprawa została pozytywnie rozpatrzona przez Allegro Protect i otrzymałam już zwrot pieniędzy za niedostarczony towar.
@Client:34683292 skoro paczka odebrana, nie ma tu żadnych podstaw do zwrotu kasy 😞 Przyjdzie termin spłaty trzeba spłacić 😞
Sprawdzić w szczegółach jaki został podany paczkomat, kto zawinił, złożyć reklamację u przewoźnika lub sprzedawcy, bo mam wrażenie że się motacie w dyskusji, Ty chcesz kasę a sprzedawca ma że odebrane 🙂
Witam. Wszystko to opisałam na Allegro Protect w którym paczkomacie towar po godzinie został odebrany a mój podany adres odbioru w zamówieniu był zupełnie inny. Złożenie reklamacji u przewoźnika lub sprzedawcy graniczy z cudem.
Adres paczkomatu nie ma najmniejszego znaczenia w procesie doręczenia. Liczy się tylko jego kod (np. WRZ01N).
Po drugie. Aby otrzymać zwrot musisz odesłać towar. Niestety przesyłka została odebrana, co niestety obciąża ciebie.
Sprawdź w mailu z potwierdzeniem zakupu dane do wysyłki i zgłoś reklamację do sprzedawcy jeżeli wysłał pod inny adres.