Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Mam pytanie odnośnie allegro pay. Otrzymałam informację z swojego banku ze nie mogą udzielić mi kredytu gotówkowego ponieważ jestem osobą niewiarygodna w związku z tym ze mam ,,kredyty pozabankowe" . Pytając o co dokładnie chodzi otrzymałam informację że jeśli korzystam z allegro pay to nie otrzymam kredytu gotówkowego. Bardzo proszę o informację jaki to ma wpływ, spłaty allegro pay zawsze dokonywane na czas , jednak informacja z banku była taka, że nie ma to znaczenia, ponieważ póki z tego korzystam nie zostanie mi udzielony kredyt gotówkowy.
@Client:66135293 wpływ na Twoją zdolność kredytową mają poszczególne umowy, a nie sam limit Allegro Pay. Umowy są raportowane do BIK.
Tak, ale kwota 200 zł, która sie kończy nie może wpływać na zdolność kredytową. Informacja z banku była taka, że jest to kredyt z niezweryfikowanych źródeł i jestem osobą niewiarygodna , pomimo tego, ze zawsze jest to spłacane na czas
@Client:66135293 wpis w BIK zostaje jeszcze na jakiś czas nawet po spłaceniu umowy. Proszę skontaktuj się w tej sprawie z nami przez formularz.
没有找到问题,不是银行的问题,也不是我的问题
我的信用很好,银行回复,是平台系统有问题,我也知道平台系统可能出问题了,有办法吗?