anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy jest lub będzie możliwość częsciowej spłaty zakupu w Allegro Pay z poziomu strony allegro?

Amity94
#8 Zapaleniec#

Witam otóż kupiłem kilka rzeczy z płatnością Allegro Pay ale chciałbym wiedzieć czy jest możliwość częściowej spłaty inaczej niż przez przelew z banku?

np prez podanie danych karty?

Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Agent555
#19 Nestor#

Jeśli nie chcesz robić przelewu tradycyjnego to możesz opłacić zakup karta płatniczą lub blikiem

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Jeśli chcesz spłacić częściowe  zobowiązania to tylko przelew tradycyjny wpisujesz ile chcesz zaplacic

oznacz moderatorów

Amity94
#8 Zapaleniec#

Dzięki za odpowiedź 🙂 tak tylko że mam zamiar zapłacić kartą podarunkową, która ma dane jak normalna karta ale jest limit do 100pln a zakupy były za 102pln więc dobra z banku przelałem 10 pln tylko nie wiem kiedy to może być zaksięgowane w Pay.

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Przelew księguje się do 3 dni roboczych

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Amity94 Nie sądzę żebyś mógł spłacić kartą podarunkową, kredytodawcą jest bank i nie można w ten sposób płacić, spłacać możesz z panelu Allegro Pay a także na nr w umowie z bankiem, możesz także zsumować i spłacić kilka rat na raz.

oznacz moderatorów

Amity94
#8 Zapaleniec#

Tak jak mówię ta karta jest nietypowa bo można ją używać jak zwykłej karty tyle że mam limit do 100pln więc jest ok tylko poczekam jak będzie ten przelew aby zapłacić tą kartą. Karta ma normalnie numer, cvv i datę ważności więc powinno pójść 🙂

oznacz moderatorów