anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy można płacić na poczcie? Jaki jest nr rachunku?

timon0208
#1 Nowicjusz#

Chciałbym zapłacić na poczcie za zakupy,jest to możliwe? Jaki jest nr rachunku?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

sklep_solpio
#14 Krzewiciel#

hmm mogę swój podesłać 😄 a za co ty chcesz zapłacić swoją drogą ?

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Każdy kredyt ma inny numer rachunku. Wejdź w zakładke pay tam znajdziesz. Na maila też przychodzi...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@timon0208 przy wyborze metody płatności należy wybrać przelew tradycyjny. Tylko dopilnuj aby dokładnie przepisali na poczcie wszystkie dane bo pomyłka choćby w jednym znaku spowoduje odrzucenie przelewu.

Nie mam konta w banku, czy mogę korzystać z płatności na Allegro 

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@timon0208  po prostu sprawdź.  Po kliknięciu "kupuję"  dostaniesz możliwość wyboru  sposobu zapłaty, jeśli wybierzesz "przelew tradycyjny"  to dostaniesz gotowy druk do przepisania albo wydrukowania i opłacenia w dowolnym banku lub poczcie.

Tylko napisz do sprzedającego bo przelew pocztowy może długo iść...

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@timon0208 jeżeli chcesz zapłacić za zakupy przelewem tradycyjnym, wystarczy, że wybierzesz tę opcję. Wyświetlimy ci dane do płatności.
Jeżeli masz na myśli spłatę zakupów z Allegro Pay, to konieczne jest sprawdzenie nr rachunku danej umowy (każda transakcja z Allegro Pay ma inny rachunek). Zrobisz to po przejściu do swojego panelu Allegro Pay, kliknij zakładkę [zakupy] następnie kliknij w zakup, który chcesz spłacić. W sekcji szczegóły zakupu zobaczysz zdanie [Jeżeli nie chcesz spłacać online, możesz skorzystać z danych rachunku do spłaty]. Kliknij w to, a my wyświetlimy ci dane 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów