Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czy można zwiększyć limit zakupów na allegro pat z obecnych które posiadam np na kwotę 2500 zł? Jeśli da się to zdalnie zrobić to poproszę o taką kwotę na moim koncie.
@Client:68615054 pewnie że się da, rób więcej zakupów, spłacaj regularnie to Ci zwiększą 😄
@Client:68615054 nie możemy zwiększyć dostępnego limitu, ale jeśli będziesz korzystał z Allegro Pay regularnie i spłacał zakupy w terminie to środki zostaną zwiększone.
A do jakiej sumy maksymalnie może być zwiększona pula kredytowa?
@Wilczekstepowy maksymalny dostępny limit to 4200 zł.
Dziękuję bardzo za informację. 😊
Witam , to jest już ostateczny limit ? mi właśnie brakuje ten tyś więcej na 5200 o wtedy naprawdę byłoby elegancko 🤝:biały_gruby_symbol_zaznaczenia: w żaden sposób nie da się podwyższyć ?
@kaczorex888 Cześć. 🙂 Obecnie limit 4200 zł to limit maksymalny w Allegro Pay i w najbliższym czasie nie planujemy zmian w tym zakresie.
Jeśli planujesz droższe zakupy, to mogę zaproponować Ci skorzystanie z rat PayU: https://allegro.pl/zobacz/ratypayu 🙂
Każdy ma swoje potrzeby jeden 1000zł, drugi 5200zł a jest 42000zł i nie ma przymusu, i to mi się podoba>brak przymusu. 🤗
W roku 2023 roku miałem propozycje podniesienia z 4200 na 7-8tys złoty ale zrezygnowałem