Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mogę dostać więcej pinedzy w alegro Pay bo tylko dostałem 500 zł a zależy mi przynajmnie 3 tys
Witam.
Przyznany limit jest zależny od "dość pobieżnej" oceny zdolności kredytowej wnioskodawcy.
Poz uwagę brane są dotychczasowe obroty na Allegro, oraz informacje zebrane w BIKu. Im więcej kupowałeś, szczególnie "na kredyt", zwłaszcza gdy spłacałeś go przed terminem, tym masz większą szansę na duży limit. Dochody są w tym przypadku drugorzędne. Jak nie masz w BIKu wielu "pozytywnych" wpisów, nie mówiąc o istnieniu wpisów o zaległościach, to będzie trudno. Jeśli wycenili Cię na 500 to marne szanse na uzyskanie 3000, zwłaszcza, że nie bardzo chcą tą kwestię "negocjować".
Pozdrawiam. Marek.
@Majkelczech123 w panelu allegro możesz wnioskować o zwiększenie kwoty. Czy dostaniesz to zależy od allegro. Pewnie będą weryfikować twoją historie zakupową i może zdolność kredytową w BIK.
Weź te 500zł, spłać, potem znowu i powinno wskoczyć trochę więcej. Raczej wątpię, by udało się od razu 3000zł, bo pewnie nie masz historii (albo masz nieciekawą) i stąd te 500zł.