Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry Wczoraj uruchomiłam wirtualną kartę allegro Pay mam środki i moje pytanie jest takie czy mogę robić przelewy za zakupy kosmetyków lub zapłacić kartą za usługę w gabinecie kosmetycznym?I czy mogę zapłacić za zakupy allegro Pay które wcześniej zrobiłam i mam do zapłacenia do 29maja.Prosze o odpowiedź
@Justynaci1982 tak ta gdzie płatność kartami obsługuje visa
Ale przelew na inne konto nie mogę zrobić nie idzie tak????
@Justynaci1982 przelewu na inne konto nie zrobisz.
Tutaj masz informację
Gdzie zapłacę kartą Allegro Pay?
Możesz płacić kartą Allegro Pay za zakupy w miejscach, w których jest dostępna płatność kartami VISA w złotych:
Online - wpisz numer karty podczas płatności online lub wybierz płatność kartą w portfelu Google Pay. Opcję dodania karty do portfela Apple Pay udostępnimy wkrótce.
Stacjonarnie - w zależności od rodzaju wybranej przez Ciebie karty zbliż do terminala płatniczego kartę fizyczną lub telefon, na którym masz aplikację Google Pay z dodaną karta Allegro Pay.
Kraje, w których zapłacisz kartą Allegro Pay: Wielkia Brytania, Szwajcaria oraz kraje Europejskiego Obszaru Gospodarczego (Austria, Belgia, Bułgaria, Chorwacja, Cypr, Czechy, Dania, Estonia, Finlandia, Francja, Grecja, Hiszpania, Holandia, Irlandia, Islandia, Liechtenstein, Litwa, Luksemburg, Łotwa, Malta, Niemcy, Norwegia, Polska, Portugalia, Rumunia, Słowacja, Słowenia, Szwecja, Węgry, Włochy).