Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy muszę wykonać jakieś dodatkowe kroki, żeby kupujący mógł płacić BLIKiem na moich ofertach?
Jeśli tak to co muszę zrobić?
nie
@aroks-ao A czy uważasz się za uprawnionego żeby doradzać czy wymagać od kupującego płatności blik?
Rozsądny, świadomy zagrożeń klient powinien natychmiast wycofać się z zakupów jeśli sprzedający stawia takie żądania.
@br. cyt ,, żeby kupujący .......>>>>mógł <<<<<....płacić BLIKiem na moich ofertach?,,
Chyba nie zrozumiał Pan pytania. Proszę przeczytać raz jeszcze, jeśli będą jakieś pytania to postaram się na nie odpowiedzieć.
@aroks-ao no to odpowiedz nam ...czy chcesz , aby klienci płacili tylko blik-iem czy ma to być tylko jedna z wielu oferowanych form płatności ?
Nie ma potrzeby więcej wyjaśniać, zawsze dobrze jest jeśli opisuje się temat jasno, bez podtekstów.
Kupujący ma zapłacić na stronie Allegro, sprzedający nie powinien doradzać formy płatności. Zbyt wiele przekrętów jest zwłaszcza na blika.
A w jaki sposób opisałem temat i gdzie widać podtekst? Jest napisane czy muszę dodatkowo robić coś, żeby w moich ofertach możliwa była opłata blik za zamówienie, bo na podglądzie oferty tego nie zauważyłem, stąd moje pytanie. Napisane jest jasno i wyraźnie "MÓGŁ" a nie musiał. Prościej się chyba nie da.
Nie przejmuj się, kupujący sam wybiera formę płatności po kliknieciu "Kupuję i płacę". Nigdy nie kupowałeś?
Ale przecież możesz napisać w ofercie że płatność blikiem, ba, nawet numer tel możesz podać. Będziemy liczyć czas jak szybko zablokują ci konto.
Nie nigdy nie kupowałem.
Zakończmy proszę już dyskusję, ponieważ moja sprawa została rozwiązana. Jeśli chce Pan pisać w ofercie, że płatność blikiem i dawać numer telefonu - to ja nie wnikam.