Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Anulowałam zakup i nie wiem gdzie jest zwrot pieniędzy. W allegro pay cały czas jest do splacenia
@Magdalena1976 tak , spłacą ,ale jak znasz przedsiębiorców również i allegro kasę łapią szybko , ale ze zwrotem jest pod górkę , musisz się uzbroić w cierpliwość , potrwa to ze 4 - 5 dni
@mdrogeria jak się sprzedawcy nie spieszy, to może potrwać nawet kilkanaście😉
@Magdalena1976 jeżeli sprawa dotyczy ostatniego anulowanego zakupu doradzam ci założenie dyskusji ze sprzedawcą. Możesz to zrobić tutaj. W razie braku odpowiedzi ze strony sprzedawcy możesz skorzystać z opcji [poproś o pomoc Allegro].
Sama rezygnacja z zakupu nie jest równoznaczna z anulowaniem/spłatą umowy Allegro Pay. Aby ta została spłacona w takiej sytuacji sprzedawca musi zrealizować zwrot środków.
@Syrena_zT Czy minęło 14 dni na zwrot dla kupującego?
Kurcze tak czytam ostatnio, i bardzo często proponujecie otwarcie dyskusji, ze sprzedającym, a nie wystarczy zwykły kontakt?
Dlaczego od razu obciążać konto sprzedającego, rozpoczętymi dyskusjami?
@wojtekmarchewka z uwagi na to, że jest to forum, nie prywatna korespondencja nie możemy podawać wszystkich szczegółów transakcji. Weź pod uwagę, że jako moderatorzy mamy dostęp do większej ilości informacji. Skoro kierujemy klienta na założenie dyskusji, z pewnością nie robimy tego bezpodstawnie 😉
A odpowiadając na twoje pytanie, ustawowy termin na zwrot środków minął.
@Syrena_zT Dzięki wielkie, za odpowiedź. W takim razie, także jestem jak najbardziej za otwarciem dyskusji 🙂