anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy stracę promocyjne monety jeśli zwrócę pierwszy przedmiot kupiony przez Allegro Pay?

MAMY ROZWIĄZANIE!
smartpointer
#7 Wielbiciel#

Witam, otrzymałem 50 promocyjnych monet za aktywację Allegro Pay i pierwszy zakup.

Niestety otrzymany przedmiot okazał się być niezgodny z opisem, chciałbym go zwrócić ale zastanawiam się czy nie stracę wtedy promocyjnych monet.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
smartpointer
#7 Wielbiciel#

Proszę moderatorów o usunięcie wpisów, które NIE SĄ odpowiedzią na moje pytanie.

Nie ma co wracać, bo mam moje 50 monet, nikt mi ich nie zabrał.

Pytam czy mi je zabierze jeśli zwrócę przedmiot.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@smartpointer w regulaminie promocji jest napisane:

"W przypadku gdy Uczestnik anuluje Transakcję lub dokona odstąpienia od umowy na świadczenie usługi Allegro Pay lub dokona odstąpienia od umowy o kredyt konsumencki zawartej z Allegro Pay sp. z o.o. w przypisanym prawem terminie, Monety promocyjne za taką Transakcję nie przysługują Uczestnikowi. Przyznanie Uczestnikowi Monet promocyjnych w przypadku zaistnienia jednej z powyższych sytuacji powoduje brak możliwości ponownego przystąpienia Uczestnika do Promocji".

Ale poproszę Cię jeszcze o cierpliwość, chcę się upewnić, co się stanie z przyznanymi już monetami. Dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@smartpointer i mam już odpowiedź 🙂 Jeśli przedmiot jest niezgodny z opisem i Sprzedający to potwierdzi, to monety pozostaną, ale gdyby było to odstąpienie od umowy bez podania przyczyny to monety byłyby cofnięte. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów