anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy to wiadomość od Allegro?

vafel
#7 Wielbiciel#

Witam. Poniżej treść e-maila, który otrzymałem dziś od Państwa. mógłbym prosić o weryfikację i przybliżenie tematu? 

Dobry wieczór,

kontaktuję się z Panem w sprawie wpłaty pieniędzy na rachunek Allegr Pay.

Z uwagi na to, że wpłacił Pan rachunek dotyczący nadpłat, konieczne jest podanie numeru rachunku do zwrotu.

Bezpieczeństwo danych finansowych naszych Klientów jest dla nas bardzo ważne, dlatego też będę wdzięczna, jeżeli w wiadomości zwrotnej poda mi Pani dogodny termin na krótką rozmowę. Może Pan również napisać do nas na czacie lub samodzielnie zamówić rozmowę z poziomu tego formularza

https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cca

Czekam na wiadomość zwrotną od Pana.

Życzę miłego wieczoru.

Pozdrawiam
// Joanna [edycja]
Zespół Allegro

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@vafel jest to wiadomość od nas. Tak jak napisała moja koleżanka, podałeś błędny rachunek do zwrotu nadpłaty z Allegro Pay, dlatego prosimy o kontakt telefoniczny (w celu potwierdzenia tożsamości) i podanie prawidłowego konta do wypłaty nadpłat z Allegro Pay. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

vafel
#7 Wielbiciel#

ok. na jaki numer dzwonić?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@vafel możesz zamówić rozmowę telefoniczną tutaj (kliknij proszę "wybierz sposób kontaktu" i "zamów rozmowę telefoniczną", wówczas Doradca zadzwoni o godzinie jaką wybierzesz formularzu 🙂 
Możesz też odpisać na naszą wiadomość w sprawie nr 36541635 i podać kiedy Doradca może się kontaktować 🙂

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

vafel
#7 Wielbiciel#

W formularzu jest błąd i nie mogę go uzupełnić. Mój numer konta jest przecież w danych Allegro ponieważ korzystam z allegro pay i szybkich przelewów.  Pzatym jest też widoczny przy rozliczeniu z allegro. Jeśli nie to proszę dzwonić po 15:00.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@vafel okej, przekazałam tę informację Doradczyni, która się z Tobą kontaktowała 🙂 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@vafel jedyny wolny termin dzisiaj był na 20:15, o tej godzinie Doradca będzie się z Tobą kontaktował 🙂 Jeśli Ci nie pasuje daj znać, możemy przełożyć na jutro na dowolną godzinę. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów