Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka Wczoraj wpłaciłem pieniądze przez pay by net , płatność w toku cały czas , u mnie z konta pobrało 812 zł , ale płatność nie zakończona i nie mam żadnego e-maila z potwierdzeniem . Na koncie bankowym mam wyszczególnienie że środki zostały przelane na konto 74 1140....... i nie wiem co dalej , czy mam ponowić wpłatę i zapłacić ponownie ? czy czekać na jakieś info?
@marioholding, czy chodzi o płatność za zakupy w ramach Allegro Pay? Możesz dopowiedzieć?
Podlaczam sie do pytania, moja platnosc rowniez zostala pobrana a status w trakcie przetwarzania
@marzenka120891 Płatność za zamówienie z dziś, jest poprawnie zakończona, więc teraz pozostaje Ci tylko oczekiwać na przesyłkę.
@marioholding Rzeczywiście Twoja płatność ma status "rozpoczęta", jaką dokładnie formę wybrałeś? Wykonałeś zwykły czy szybki przelew?
Wpłatę wysyłałem dobę temu zwykłym przelewem przez Pay pieniądze trafiły na konto M Bank w Poznaniu tak mi pokazuje historia przelewu . Pierwszy raz zdarzyło się coś takiego , wcześniej nigdy nie było problemów i opóźnień
@marioholding Poczekaj proszę jeszcze do jutra, a jeśli syutacja się nie zmieni. Napisz proszę do nas zgłoszenie wraz z potwierdzeniem tej płatności bezpośrednio przez ten formularz.
Był o to opłacenie zakupionego przedmiotu w wygranej licytacji na allegro , wczoraj kwotę 812 zł wpłacałem przez PayU SA 00907D1E29 , sprawdzałem kilka razy pieniądze z konta pobrane i nieprzekazana do sprzedającego
Widze ze nie tylko ja mam taki problem tes wczoraj zrobiłam przelew i płatność w toku. Siostra także i nie wiemy co dalej.
@sloninka1994 Twoja płatność z wczoraj jest anulowana, więc jeśli pieniądze nie zostały pobrane z Twojego rachunku bankowego, możesz ponownie zlecić wpłatę. W tym celu przejdź do zakładki Moje zakupy i skorzystaj z przycisku [ponów płatność] przy nieopłaconym zamówieniu.
Natomiast jeśli pieniądze zostały pobrane z Twojego rachunku bankowego, wpłata zostanie zwrócona na rachunek, z którego została wykonana.
Można się podpiąć do tego zapytania.
Zapłacił syn że swojego konta zakupy i ma płatność w toku, ja kupiłem wczoraj przy płatności wyskoczył błąd powtórzyłem płatność. Znów błąd. Myślałem że jak anuluję płatność to od początku zrobię płatność. Dziś z konta zeszły 2x pieniądze za moje zakupy. A za zakupy które płacił syn płatność w toku.
@Chorzowiak Jeśli z Twojego konta pobrane zostały środki, automatycznie wrócą na Twój rachunek w przeciągu kilku dni.
Teraz mam pytanie , czy za zakupiony przedmiot mam już teraz zapłacić ponownie ? czy czekać na powrót pieniędzy które zostały pobrane wczoraj z mojego konta a wpłatę wykonać dopiero wtedy jak ta pierwsza nieudana wpłata powróci do mnie?
Mam ten sam problem. Płatność przez banki spółdzielcze? Czy jest jakiś problem z formatem powiadomień Payu. Przedwczoraj błąd i płatność w toku, wczoraj 2x błąd ryzykować?