anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy wpłata dotrze bo została pobrana z mojego konta i nic więcej

marioholding
#7 Wielbiciel#

@ko_alka Wczoraj wpłaciłem pieniądze przez pay by net  , płatność w toku cały czas , u mnie z konta pobrało 812 zł , ale płatność nie zakończona i nie mam żadnego e-maila z potwierdzeniem .  Na koncie bankowym mam wyszczególnienie że środki zostały przelane na konto 74 1140.......  i nie wiem co dalej , czy mam ponowić wpłatę i zapłacić ponownie ? czy czekać na jakieś info? 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@marioholding, czy chodzi o płatność za zakupy w ramach Allegro Pay? Możesz dopowiedzieć?

Maja
   Moderatorka

marzenka120891
#7 Wielbiciel#

Podlaczam sie do pytania, moja platnosc rowniez zostala pobrana a status w trakcie przetwarzania

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@marzenka120891 Płatność za zamówienie z dziś, jest poprawnie zakończona, więc teraz pozostaje Ci tylko oczekiwać na przesyłkę. 

@marioholding Rzeczywiście Twoja płatność ma status "rozpoczęta", jaką dokładnie formę wybrałeś? Wykonałeś zwykły czy szybki przelew? 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

marioholding
#7 Wielbiciel#

Wpłatę wysyłałem dobę temu zwykłym przelewem przez Pay pieniądze trafiły na konto M Bank w Poznaniu tak mi pokazuje historia przelewu . Pierwszy raz zdarzyło się coś takiego , wcześniej nigdy nie było problemów i opóźnień

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@marioholding Poczekaj proszę jeszcze do jutra, a jeśli syutacja się nie zmieni. Napisz proszę do nas zgłoszenie wraz z potwierdzeniem tej płatności bezpośrednio przez ten formularz.

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

marioholding
#7 Wielbiciel#

Był o to opłacenie zakupionego przedmiotu w wygranej  licytacji na allegro , wczoraj kwotę 812 zł  wpłacałem przez PayU  SA 00907D1E29  , sprawdzałem kilka razy pieniądze z konta pobrane i nieprzekazana do sprzedającego

oznacz moderatorów

sloninka1994
#1 Nowicjusz#

Widze ze nie tylko ja mam taki problem tes wczoraj zrobiłam przelew i płatność w toku. Siostra także i nie wiemy co dalej.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@sloninka1994 Twoja płatność z wczoraj jest anulowana, więc jeśli pieniądze nie zostały pobrane z Twojego rachunku bankowego, możesz ponownie zlecić wpłatę. W tym celu przejdź do zakładki Moje zakupy i skorzystaj z przycisku [ponów płatność] przy nieopłaconym zamówieniu.

Natomiast jeśli pieniądze zostały pobrane z Twojego rachunku bankowego, wpłata zostanie zwrócona na rachunek, z którego została wykonana.

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Chorzowiak
#10 Popularyzator#

Można się podpiąć do tego zapytania.

Zapłacił syn że swojego konta zakupy i ma płatność w toku, ja kupiłem wczoraj przy płatności wyskoczył błąd powtórzyłem płatność. Znów błąd. Myślałem  że jak anuluję płatność to od początku zrobię płatność. Dziś z konta zeszły 2x pieniądze za moje zakupy. A za zakupy które płacił syn płatność w toku. 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Chorzowiak Jeśli z Twojego konta pobrane zostały środki, automatycznie wrócą na Twój rachunek w przeciągu kilku dni. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

marioholding
#7 Wielbiciel#

Teraz mam pytanie , czy za zakupiony przedmiot mam już teraz zapłacić ponownie ? czy czekać na powrót  pieniędzy które zostały pobrane wczoraj z mojego konta  a wpłatę wykonać dopiero wtedy jak ta  pierwsza nieudana wpłata powróci do mnie?

oznacz moderatorów

Chorzowiak
#10 Popularyzator#

Mam ten sam problem. Płatność przez banki spółdzielcze? Czy jest jakiś problem z formatem powiadomień Payu. Przedwczoraj błąd i płatność w toku, wczoraj 2x błąd ryzykować? 

oznacz moderatorów