anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dezaktywacja konta

Client:119617087
#7 Wielbiciel#

Witam,

Bliska osoba z rodziny jest uzależniona od zakupów na Allegro pay. Problem polega na tym, że ta osoba ma poważne problemy natury psychicznej i nie jest już w stanie regulować zadłużenia. Jeszcze chwila a zostanie jej odebrany dom. Jak możemy jako rodzina dezaktywować to konto i przerwać ten dramat. Jestem zdesperowana i błagam o pomoc. 

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:119617087 współczuję ale bez wyroku sądu itp. allegro nic nei zrobi na Twoją prośbę 😞 ale jak ma zadłużenie to allegro samo zablokuje Pay !

Pay czy smart po to jest żeby kupować bez opamiętania, nie płacisz za towar za wysyłkę i już Cię mają a potem budzisz się z ręką w nocniku 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Wypowiedzieć umowę z allegro pay ale zakupy muszą być spłacone. 

Jeśli użytkownik wypowie umowę z allegro pay to już nigdy nie będzie możliwości aktywacji allegro pay ponownie 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Agent555 raczej osoba uzależniona do zakupów nie da dostępu do konta ani sama tego nie zrobi 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Macie dostęp do jej konta? Ale widać że splączą skoro Allegro nie zablokowało jej kredytu.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Nie mam dostępu do konta niestety 😞

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@Client:119617087  zdaje sie że tylko sądowe ograniczenie zdolności do czynności prawnych. W innym razie nie mozna podejmowac decyzji za drugą dorosła osobe

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Po prostu udać się do specjalisty tą osoba jest zakupoholikiem 

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

Nie ma moderacji ale nie pomogą bez nakazu.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:119617087 To z pewnością nikt z obsługi Allegro nie pomoże wam bez wyroku sądu.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Rozumiem, bedziemy się starać o ubezwłasnowolnienie ale to długi proces. Mam tylko nadzieję, że nie starci dachu nad głową 😞

oznacz moderatorów