Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Bliska osoba z rodziny jest uzależniona od zakupów na Allegro pay. Problem polega na tym, że ta osoba ma poważne problemy natury psychicznej i nie jest już w stanie regulować zadłużenia. Jeszcze chwila a zostanie jej odebrany dom. Jak możemy jako rodzina dezaktywować to konto i przerwać ten dramat. Jestem zdesperowana i błagam o pomoc.
Pozdrawiam
@Client:119617087 współczuję ale bez wyroku sądu itp. allegro nic nei zrobi na Twoją prośbę 😞 ale jak ma zadłużenie to allegro samo zablokuje Pay !
Pay czy smart po to jest żeby kupować bez opamiętania, nie płacisz za towar za wysyłkę i już Cię mają a potem budzisz się z ręką w nocniku 😞
Wypowiedzieć umowę z allegro pay ale zakupy muszą być spłacone.
Jeśli użytkownik wypowie umowę z allegro pay to już nigdy nie będzie możliwości aktywacji allegro pay ponownie
@Agent555 raczej osoba uzależniona do zakupów nie da dostępu do konta ani sama tego nie zrobi 😞
Macie dostęp do jej konta? Ale widać że splączą skoro Allegro nie zablokowało jej kredytu.
Nie mam dostępu do konta niestety 😞
@Client:119617087 zdaje sie że tylko sądowe ograniczenie zdolności do czynności prawnych. W innym razie nie mozna podejmowac decyzji za drugą dorosła osobe
Po prostu udać się do specjalisty tą osoba jest zakupoholikiem
Nie ma moderacji ale nie pomogą bez nakazu.
@Client:119617087 To z pewnością nikt z obsługi Allegro nie pomoże wam bez wyroku sądu.
Rozumiem, bedziemy się starać o ubezwłasnowolnienie ale to długi proces. Mam tylko nadzieję, że nie starci dachu nad głową 😞