Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę aktywować allegro pay, ale kiedy wpisuję dane z dokumentu tożsamości, jest napisane że nie prawidłowe dane (paszport mam innego kraju). Dla czego nie mogę podać dane karty pobytu ? Czy można to jakoś rozwiązać?
@Client:102805441 przykro mi, ale nie da się tego rozwiązać. Jednym z warunków aktywacji Allegro Pay jest posiadanie polskiego obywatelstwa i ważnego polskiego dowodu osobistego.
Mam kupon na 100 zł na koncie, ale nie mogę go używać, bo potrzebny Allegro Pay, który nie mogę aktywować, ponieważ mam paszport innego kraju (Białoruś). Jak mogę zrealizować ten kupon w tym razie?
Cześć @Client:105570620, tak jak @la_nika, wspomniała, jednym z warunków aktywacji Allegro Pay jest posiadanie polskiego obywatelstwa i ważnego polskiego dowodu osobistego.
To znaczy, że nie ma ani żadnej możliwości używania tego kuponu? Ja nie moge otrzymać polskie obywatelstwo w ciagy 5 dni.
Fajne-fajne.
Czy jest możliwość przeniesienia tego kuponu do Allegro dla klientów kto nie mogę aktywować Allegro Pay?
@Client:105570620 Przykro mi, ale nie mamy możliwości przeniesienia tych kuponów.
Allegro Pay to rodzaj kredytu/pożyczki i mają prawo decydowania, komu udzielają tej pożyczki.
Ps. Co to za kupon, że wymaga zaciągnięcia kredytu w ramach Allegro Pay?