Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Przy okazji brania kredytu konsolidacyjnego okazało się, że zakupy z AllegroPay muszą być spłacone w ramach tej pożyczki.
Bank w moim imieniu przelał na konto podane do przelewu tradycyjnego należność. Mimo to nie dostałam informacji o spłacie od allegro ani nie zaktualizowało się to w panelu allegropay. Co zrobić w takiej sytuacji?
@MonisLaura najprawdopodobniej przelew jeszcze się nie zaksięgował, przelew tradycyjny może księgować się nawet do 5 dni roboczych. Napisz proszę do nas za pomocą tego formularza. Po telefonicznej weryfikacji tożsamosci, Doradca Allegro Pay będzie mógł Ci pomóc.
@la-nika Kiedy będzie następna sesja
@Agent555 jaka sesja? Sesja w banku? Tego niestety nie wiem, bo to zależy od banku.
Nie chodzi o sesje w banku
Kiedy będzie 2 sesja że allegro pay sobie wybierze wybranych uzytkowników i im podwyzszy limit na allegro pay.
Pierwsza sesja już była , kiedy allegro pay planuje druga sesje.
W tym momencie maksymalny limit to 6900
@Agent555 aha, dziękuję za doprecyzowanie 🙂 Niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie. Jeżeli Twój dostępny w Allegro Pay limit zostanie zwiększony otrzymasz powiadomienie, ale tego działania nie komunikujemy z wyprzedzeniem.
@Agent555 Zapytaj słońca narodu jak on postanowi tak będzie, dla niego netto czy brutto to to samo.😂