anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego allegro Pay w aplikacji mojego banku pobrał środki z sekcji place później ?

wsmigiera
#8 Zapaleniec#
  • Kupiłam kilka przedmiotów za pomocą allegro Pay ale w mojej aplikacji bankowej a tj. PKO pobrało tą kwotę z sekcji place później więc spłaciłam w tej aplikacji bankowej lecz w allegro Pay wciąż widnieje że nie jest opłacone ? Dlaczego tak się stało ? I z pewnością nie będę płacić dwa razy bo to nie mała kwota jest . Pomocy 
oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

To zapłaciłeś bezpośrednio na konto, nie przez panel Allegro Pay, to się wówczas później księguje a czasem nawet trzeba potwierdzać.

oznacz moderatorów

wsmigiera
#8 Zapaleniec#

Już 3 dni minęły więc dziwne nawet to jest bo w aplikacji banku w sekcji place później była ta kwota i że to allegro i spłaciłam w iko lecz nic się nie pojawiło tutaj w apce allegro i ciągle sprawdzałam i nadal nic dlatego piszę a według regulaminu 3 dni na zaksięgowanie jest a to już minęło i nadal nic 

oznacz moderatorów

wsmigiera
#8 Zapaleniec#

Jak potwierdzać ? W jakim sensie ?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@wsmigiera Potwierdzasz że spłaciłaś ratę tu, poprzez kontakt: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc

oznacz moderatorów

wsmigiera
#8 Zapaleniec#

Ok dziękuję za pomoc 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@wsmigiera napisz proszę w tej sprawie za pomocą formularza. Doradca Allegro Pay po telefonicznej weryfikacji tożsamości sprawdzi to dokładnie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów