anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mam środków na allegro pay

Client:50315131
#7 Wielbiciel

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

RaBarbar_ka
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:50315131 w pierwszej kolejności warto zweryfikować ostatnie zakupy - czy nie zostały zrealizowane w ramach płatności Allegro Pay. Kwotę, jaką masz przyznaną w ramach Twoich środków, określa Allegro Pay. Sprawdzamy, jak przebiegały Twoje poprzednie zakupy na Allegro. Sprawdzimy również Twoje dane i informacje pochodzące z baz zewnętrznych. Kolejne wyliczenia są automatyczne i wykonujemy je na bieżąco. To oznacza, że wysokość Twoich środków w Allegro Pay może się zmienić. Jeśli pozytywnie ocenimy Twoją historię zakupów na Allegro i Twoją historię kredytową – możemy zwiększyć Twoje środki w Allegro Pay. Jeżeli sytuacja się zmieni, możemy je zmniejszyć – do czasu poprawy Twojej sytuacji finansowej.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:50315131
#7 Wielbiciel

Witam,, chodzi o to że ostatnie zakupy były spłacone jak dobrze pamiętam z dwudniowym opóźnieniem ale po spłacie było wszystko okey dalej miałem środki na koncie. Chodzi mi nawet o minimalna kwotę bo to już zawsze coś. Nawet ostatnio gdzieś wchodziłem w ust na końcu było napisane że przy znaliśmy Ci 800zl,,a dalej nie ma nic na koncie,, pozdrawiam 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka

@Client:50315131 w takim przypadku najlepiej skontaktować się bezpośrednio z supportem Allegro Pay przez ten formularz

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów