anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie możecie uruchomić mi allegro pay

helup29
#1 Nowicjusz

Nie mam żadnych komorników ani żadnych windykacji a nie mogę uruchomić allegro pay dochody mam z tytułu umowy o pracę na czas nieokreślony 

•  
oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

NipponShorty
#16 Inspirator

A spełniasz wszystkie wymagania?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@helup29 

Na publicznym forum niestety nie mam narzędzi żeby to sprawdzić. Napisz do nas przez formularz kontaktowy.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Allegro pay powinno sie łatwo uruchomić jeśli przez jakiś czas regularnie tu kupujesz. Przynajmniej tak to działało dawniej, bo oni nieudzielają odpowiedzi tylko zasłaniają się regulaminkami. Generalnie jest tu dużo trudniej włączyć usługę niż u Azjatów. Paypo na Te.. mogłam aktywować przy pierwszym czy drugim zakupie. Klarnę na Sh... też raz dwa szło właczyć ale sama zrezygnowałam,co za dużo to... A Allegro wymagało zakupów i nawet o tym wprost nie powie. Używając to patrząc po zwiększeniach salda, swojej sytuacji bankowej itp.  od lat mam wrażenie, że oni cokolwiek sprawdzają to tylko dla picu, a liczą się tylko zakupy tu i ich spłaty, bez związku z sytuacją kredytową... Oczywiście to tylko moje domniemanie, bo w życiu konkretnie nie powiedzą "jest tak i tak" albo "wymagamy tego i tego".