Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Chciałbym aktywować Allegro Pay ale nie mogę.
Spłacił bym w ciągu 30 dni 3599,99 zł ponieważ 30 września mam wypłatę.
Pozdrawiam
Zbigniew [edycja]
Nie możesz czy nie masz możliwości? Allegro Pay to nowa opcja płatności na Allegro, która na początek nie jest dostępna dla wszystkich klientów. Aktualnie pracujemy nad tym, aby każdy mógł z niej skorzystać i cieszyć się swobodą zakupów. Jedno jest pewne – warto poczekać! Poczytaj także to :https://spolecznosc.allegro.pl/t5/allegro-pay/allegro-wy%C5%82udzi%C5%82o-m%C3%B3j-pesel-nr-dowodu-o...
Dlaczego nie mogę aktywować Allegro Pay?
@Client:82666857 Dlaczego nie możesz aktywować?
@Client:82666857 Cześć! Proszę Cię o dopowiedzenie - na jakim etapie napotykasz przeszkodę podczas aktywacji Allegro Pay? Instrukcję znajdziesz tutaj, jeśli pojawią się pytania, z chęcią na nie odpowiem 🙂
Dlaczego nie moge aktywowac alegro pay
@Client:92925989 na jakim etapie napotykasz problem z aktywacją? Jaka jest treść komunikatu?
[edycja]
Dlaczego nie mogę aktywować allegro Pay?
@Client:98322419 na jakim etapie napotykasz problem? Co jest napisane w komunikacie, który otrzymujesz, gdy próbujesz aktywować tą metodę płatności?
Próbując logować się do banku. Co prawda nie wpłynęły mi jeszcze żadne środki, dopiero za parę dni. Ale przecież po to jest to " zapłać do 30 dni" żeby zapłacić później..