anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie otrzymałem monet?

karlaw91
#1 Nowicjusz#

Witam.

Po założeniu aplikacji miałem dostać określoną ilość monet. Nie dostałem ich, co może być powodem?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:44052296
#21 Demiurg#

@karlaw91 a pytałeś się allegro

Monety i kupony 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@karlaw91 czy masz na myśli promocję Allegro Pay, w ramach której możesz otrzymać 50 monet? Widzę, że zostały Ci przyznane, ale ich nie odebrałeś i dziś straciły ważność. Zgodnie z regulaminem:

1. W celu odebrania Monet promocyjnych Uczestnik powinien kliknąć przycisk [Odbierz] w zakładce: Moje Allegro > Zakupy > Programy zniżkowe > Monety.

Poproszę Cię o cierpliwość, dowiem się czy możemy Ci w tej sytuacji pomóc i wrócę z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@karlaw91 trzeba odebrać 

5 Monet za zainstalowanie aplikacji Allegro na telefonie lub tablecie. Otwórz aplikację i na stronie głównej kliknij w [odbierz 5 Monet na start].

5 Monet za pierwszy zakup przedmiotu za minimum 40 zł i opłacenie go w aplikacji Allegro. Po 1 dniu roboczym od opłacenia zakupu przejdź do zakładki Monety, gdzie kliknij w [odbierz], a Monety wpadną na Twoje konto.

Promocja trwa od 1 do 15 kwietnia 2022 roku i skierowana jest do klientów, którzy po raz pierwszy od 12 miesięcy zrobią zakup na Allegro w aplikacji Allegro na telefon lub tablet.

________
Κώστας
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie doczytałeś regulaminu ale zapytaj tu może uda się odzyskać: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@karlaw91 wracam z odpowiedzią, widzę, że monety zostały Ci przyznane i zobaczysz je w tej zakładce.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów