Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zapłaciłem blikiem za rowerową kurtkę przeciw deszczową fox i nie otrzymałem potwierdzenia wpłaty choć moje konto bankowe zostało uszczuplone o daną kwotę
@Endzii56 nie widzę na Twoim koncie nowego zamówienia kurtki. Czy zakup był z płatnością Allegro Pay i chodzi Ci o spłatę umowy?
Blikiem nie wiem czy czy idzie to przez Allegro Pay czy nie
@Endzii56 Rozumiem, że chciałeś zapłacić za zamówienie blikiem? Z jakiegoś linka ?
dużo popłynąłeś ?
Trzy stówki
@Endzii56 miało być taniej , a wyszło jak zwykle , jak Masz czas to idź na policję , a to co się stało przyjmij z pokorą jako nauczkę . Kupiłeś na spreparowanej stronie wyglądającej jak Lokalnie , otrzymałeś do strony link , BLIK-a potwierdziłeś bez weryfikacji
popraw mnie jeśli się mylę .
Na ogólnej stronie Allegro
@Endzii56 No, ale to musisz doprecyzować kilka kwestii, o które Cię prosiłam.
Nie widzę nowego zamówienia na Allegro. Był to zakup na Allegro Lokalnie? Czy chodzi Ci jednak o spłatę umowy na Allegro Pay? Może robiłeś zakup z innego konta?
@Endzii56 to nie dużo😉, ludzie kupują srajfony po 2kzł, na tych fejkowych aukcjach, a nawet traktory po kilka tysięcy
@Endzii56 Nie było czasem tak, że znalazłeś ofertę na 0LX lub marketplace FB a potem dostałeś "link do allegro"?