Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie widzę opcji spłaty raty za allegro Pay (dokładnie 2 zakupów) - nie widzę tego w Panelu w zakładce "najbliższe spłaty" za to widzę w zakładce zakupy i daty na ich harmonogramach są prawidłowe (takie, że powinny się wyświetlać i w zeszłym miesiącu napewno się wyświetlały, bo oba zakupy mają już po 1 spłaconej racie).
Z zakładki "Zakupy" bądź w miejscu harmonogramów nie znalazłam opcji spłaty.
Zakupy z poprzednich miesięcy.
Czy to jakiś błąd?
Cześć, @kat6713. Opcję spłaty znajdziesz w Panelu Allegro Pay.
W aplikacji Allegro:
W wersji przeglądarkowej:
Czy te opcje są u Ciebie niewidoczne zarówno z poziomu przeglądarki i aplikacji?
W taki sposób mogę spłacić tylko rzeczy widoczne na liście spłat.
2 z dokonanych zakupów nie jest wogole widoczne na liście i nie ma możliwości spłaty, mimo że termin jest do 10.12.
@kat6713, których dokładnie zamówień to dotyczy? Czy możesz podać ich numery?
Umowa 2122566951 oraz 0366576987
@kat6713 Nie mam dostępu do Twoich umów. W tej sytuacji skontaktuj się proszę przez formularz. Doradcy po telefonicznej weryfikacji mogą sprawdzić harmonogram spłat.
Pamiętaj, że przycisk [spłać] w panelu Allegro Pay jest aktywny na 30 dni przed terminem następnej spłaty. Jeśli spłaciłeś zobowiązanie, przycisk nie będzie dostępny.
Termin spłaty liczymy od dnia zakupu i przypada on na:
- 30 dzień od tej daty – dotyczy płatności w ciągu 30 dni lub
- 10 dzień każdego miesiąca – w przypadku rat miesięcznych – przy czym data pierwszej spłaty nie przypadnie wcześniej niż za 30 dni. Oznacza to, że za zakupy zrobione na przykład 27 maja na pierwszą ratę masz czas do 10 lipca (lub do najbliższego dnia roboczego).
Więcej informacji na ten temat znajdziesz tutaj.