Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Mam pytanie. Dlaczego po aktywowaniu i zrobieniu pierwszych zakupow z allegro pay nie otrzymalem monet? Powyzsze czynnosci wykonalem w czasie obowiazujacej promocji. Dodam, ze od transkacji minely juz 3 dni robocze a monet dalej nie mam. Prosze o pomoc. Z gory dziękuję
@Client:43517541 Jeśli wszystkie warunki zostały spełnione, monety musisz odebrać samodzielnie w zakładce.
Rozumiem, ze musze je odberac samodzielnie, tylko ich tam nie ma zebym mogl je odebrać. Wszystkie warunki zostaly spełnione.
Bardzo prosze o odpowiedź i pomoc w tej sprawie. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jeszcze raz prosze o sprawdzenie dlaczego nie zostaly przyznane mi monety do odebrania za aktywowane allegro pay. W dalszym ciagu w zakladce monety nie ma ich do odebrania. Sprawa w dalszym ciagu nie zostala rozwiazana a nikt nie odpowiada juz na moja prośbę. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:43517541 Cześć! Przepraszam, że tyle czekasz na odpowiedź. Konsultujemy Twoją sprawę i kiedy tylko otrzymamy odpowiedź, to wrócimy tutaj z informacjami dla Ciebie. Proszę o jeszcze chwilę cierpliwości 🙂
@Client:43517541 Allegro Pay na swoim koncie aktywowałeś 19 października. Warunkiem skorzystania z promocji jest w pierwszej kolejności aktywacja w terminie promocji, a potem dopiero zakup w tym czasie.
Niestety, ale nie możemy przyznać monet na Twoje konto, ponieważ nie spełniłeś warunków promocji (aktywacja usługi w przedziale 5-18 grudnia).