Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj przez pomyłkę złożyłem zamówienie
Zamówienie anulowalem zanim je wysłano skorzystałem z allegro pay więc dlaczego mam zapłacić za to zamówienie
Bardzo proszę przesyłać mi na adres mailowy zasady korzystania z allegro pay w pliku pdf
Proszę poczytać ale zasada jest taka ze to raty więc do czasu oddania środków ty musisz spłacać a później podniesie to limit albo możesz wypłacić nadpłatę: https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-uslugi-allegro-pay-lD8OAPk4Lu6
@Weiss27195 jeżeli prawidłowo anulowałeś to do 2 dni roboczych spłata zniknie. Poza tym jest weekend
@Weiss27195
Zamówienie anulowalem
Wybrałeś na Allegro opcję: ANULUJ czy ZWROT ?
Anuluj
@Weiss27195
Sprzedawca ma 2 dni na zwrot przez AF.
Allegro Finanse realizuje zwrot: do 3 dni roboczych.
Jeżeli środki przyjdą przed terminem wymagalności spłaty Allegro Pay - rozliczą Twoje zobowiązanie.
@Weiss27195, po kliknięciu w "kupuję z Allegro Pay" potwierdzasz, że chcesz zawrzeć umowę i akceptujesz jej warunki. Doszło do transakcji, opłaciłeś ją metodą Allegro Pay. Anulowałeś zakup, więc sprzedający zwróci Ci środki za opłacony przedmiot. Gdy to zrobi, otrzymasz wiadomość mejlową od Allegro. Jeśli sprzedający zwróci środki poprzez Allegro Finanse, zasilą one bezpośrednio Twój limit Allegro Pay.
Więcej o kupowaniu z Allegro Pay znajdziesz m.in. w tym artykule.