Ostatnio zakupiłam 3 artykuły . Nie zauważyłam, ale za każdy jeden przedmiot zapłaciłam za dostawę.
Chciałam jedną paczkę, bo to na ten sam adres, a nie trzy paczki, trzy kody i dodstkowe opłaty.
To nie jest w porządku!
@Client:49223140 zakup od jednego sprzedawcy?
Może sprzedawca wysyła z 3 hurtowni. Ale jak zapłaciłeś za 3 transporty 8 dostałeś 3 paczki to zgodnie z umową.
@Client:49223140 W kolejnym wątku (trzeba pisać w jednym, tym tutaj) napisałaś: "Paczki od trzech różnych sprzedawców".
To jakim cudem te trzy przesyłki od trzech różnych sprzedawców miałyby się znaleźć w jednej paczce?
Allegro to nie aliekspres
Jak chcesz kilka zamówień w jednej paczce to jedyna opcja to zakup z magazynu allegro
@szymela54 Zrobiłam pierwszy raz zakupy na tej platformie. Jeśli skorzystałam z tej platformy, kupując za jednym razem, niezależnie ilu było sprzedawców i płacąc nie małe pieniądze ze wskazaniem jednego adresu, czy nie powinnam mieć taryfy ulgowej za wysyłkę.
Z tego wniosek Allegro to nie interesuje, aby rozwiązać takiego rodzaju problem. Wysłałam nawet maila zwrotnego z zapytaniem, ale dostałam info, że jest błąd w adresie. O co tu chodzi? Może, ktoś wie, gdzie skierować zapytanie?
A dlaczego jeden sprzedawca ma dać Ci zniżkę za zakup od innego sprzedawcy?
Każdy sprzedawca to osobna firma. Allegro tylko udostępnia miejsce do wystawienia ofert.