anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie i jak mogę zgłosić skargę na allegro? Wielokrotnie mnie okłamali i wprowadzili w błąd,

krzysiek1k211
#7 Wielbiciel#

Wielokrotnie zostałem okłamany przez konsumentów allegro, do tego wprowadzili mnie w błąd swoimi kłamstwami że kazali mi rozwiązać umowę z allegro Pay chociaż tego nie chciałem. Byli tak przekonani że nie spłacę zadłużenia że  nie mogę podzielić na raty bo jest zablokowane z powodu nie spłaty zadłużenia chociaż wszystko jest na bieżąco. W jaki sposób mogę złożyć na nich skargę?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

az1rael
#21 Demiurg#

A do kogo ty chcesz skarge pisac? Na allegro do allegro złożyć? I będą mieli to w a tyłku czy to samo do uokiku  że też pewnie to samo aż się kilka do kilkunastu takich samych zgłoszeń musi zebrać by się zaczęli zajmować?

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@krzysiek1k211 Cześć, dziękuje za informację. Przykro mi, że taka sytuacja Cię spotkała i przepraszam za błędne informacje z naszej strony. Zapoznałem się ze sprawą i z tego co widzę, wszystko zostało wyjaśnione w korespondencji e-mailowej.

Jeśli chcesz złożyć reklamację odnośnie odpowiedzi, jakie otrzymałeś od Doradców, to w korespondencji e-mail, którą prowadziłeś w tej sprawie, masz możliwość ją złożyć.

Jeśli mogę jeszcze jakoś pomóc, daj proszę znać.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów